Prestigefull Villa Till Försäljning På Kullarna I Pisa | Lionard 

Prestigefull villa till försäljning på kullarna i Pisa

full screen
62 Foto
I provinsen Pisa, på sluttningarna av en kulle, finns denna villa från början av 1900-talet som är utrustad med alla bekvämligheter till försäljning. 
Egendomen till försäljning som är smakfullt renoverad med en elegant och raffinerad stil mellan klassisk och modern design, består huvudsakligen av en huvudbyggnad och en fristående villa. Lyxvillan som har en yta på 500 m2 är fördelad på tre våningar med vackra ytor. Från bottenvåningen leds man till en stor hall som leder vidare till matsalen och det stora vardagsrummet med öppen spis och fönster med utsikt över den lummiga trädgården. På den övre våningen finns sovrum med tre eleganta och ljusa dubbelrum med badrum samt en bekväm studio. På översta våningen finner vi ett biljardrum och ytterligare tre sovrum som kännetecknas av ett sluttande tak med trävalkar. Den fristående villan är perfekt för att välkomna gäster och är renoverad i en rustik stil med antika terrakotta och trägolv och tak med synliga bjälkar. Den består huvudsakligen av tre stora sovrum, ett med en öppen spis och vetter mot en terrass, alla utrustade med moderna badrum. Denna lyxegendom är omgiven av en vacker 4000 m2 stor trädgård med höga träd där det finns en modern pool omgiven av olivträd, perfekt för att koppla av under de varma sommardagarna med det vackra landskapet framför sig. Bredvid poolen kan man njuta av ett spa, turkiskt bad och hydromassagepool. Runt villan finns en stor terrass som erbjuder en fantastisk utsikt över landskapet och över staden Pisa och under de klara dagarna kan man även se det berömda lutande tornet. Denna lyxherrgård inbäddad bland de böljande kullarna i Pisa erbjuder alla bekvämligheter i kombination med en drömplats inte långt från de största toscanska städerna. 
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Pisa

Boyta: 700 m2
Markyta: 4000 m2

Typ av boende: Hotell- lyxvilla

Huvudvillan: 500 m2
6 sovrum
6 badrum

Fristående villa: 200 m2
3 sovrum
3 badrum

Pool djup. 2,40 meter 
Restaurang 
Gym
Spa med hydromassage och turkiskt bad
Terrass 
Garage

Pisa 29 km- Livorno 29,5 km- Lucca 61, 5 km- Forte dei Marmi 68 km- Florens 74,5 km- Termalbad 17 km Rif: 1709
Pris: € 2.900.000

lyxvilla i pisa

hotell till försäljning i pisa
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Pisa

Pisa, en av de mest kända städerna i regionen Toscana, är berömd tack vare det lutande tornet som står på Piazza dei Miracoli, bredvid Duomo och Battistero, ett världsarv och är älskat och besöks varje år av miljontals italienska och utländska turister. Det är en helig plats för många utländska besökare, Pisa har faktiskt också många andra platser av intresse som: Piazza dei Cavalieri, il Palazzo dell'Orologio, la Torre della Muda, den medeltida staden, stadsmurarna, Piazza Dante, Piazza Garibaldi, il Palazzo dei Medici, i Lungarni och mycket mer. Runt Pisa med sina böljande kullar finns många byar av stort konstnärligt och historiskt intresse med många arkitektoniska pärlor och förtrollande historiska bostäder och lyxvillor av högt värde och prestige. Dessa fastigheter går ofta tillbaka till epoken Medici eller renässansen och är riktiga konstverk, där lyx blandas med den toskanska traditionen.