Prestigefylld Villa Från Början Av 20-talet I Viareggio | Lionard 

Prestigefylld villa från början av 20-talet i Viareggio

full screen
53 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I det mest prestigefyllda området Viareggio charmiga kust ligger det här fantastiska lyxvilla till salu.
Denna fastighet går tillbaka till början av 1900-talet, men alla rum renoverades omsorgsfullt 2006.
Raffinerade material som golv av tre olika slags trä, väggar belagda med venetiansk gips, vägglampor av Murano-glas och slutet av 1800-talets utsmyckade gjutjärnstrålar smyckar denna underbara tvåvåningsboende, som mäter 462 m2 totalt och även har en vind
Denna villa består av två bostäder, en med tillgång till vägen, den andra med tillgång till baksidan. Huvuddelen har en elegant och rymlig entré med en majestätisk vit Carrara marmortrappa och en smidesjärnsteg som leder till första våningen, hem till sex dubbelrum.
Vardagsrummet består av flera rum: ett läsrum, ett musikrum, en hall med öppen spis och matplats, en studie och ett badrum.
På första våningen finns en central hall med takfönster av dekorerat glas, vilket leder till sovrummet, som mäter över 30 m2 och har en fantastisk utsikt över havet och Viareggios strandpromenad. Golv i sovplatsen är av raffinerad parkett i ett sillbenmönster.
En korridor leder sedan till den andra delen av fastigheten, som har två våningar hem till respektive vardagsrum och sovrum.
Denna lyxfastighet till salu i Viareggio tävlas av ett externt område som mäter ca 220 m2; delningen mellan de två byggnaderna har banats och täckts för att skapa en trevlig vinterträdgård, medan den återstående delen, som mäter ca 170 m2, är en klassisk och välskött toskansk trädgård.
Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Lucca
Kommun: Viareggio

Typ: lyxvilla

Inre yta: 462 m2
Extern yta: 220 m2

Övre våning: hall, läsrum, musikrum, hall med öppen spis och matplats, studie, toalett, vinterträdgård, trädgård, kök, extra sovrum, badrum, strykrum, tvättstuga, förvaringsskåp, centralvärme, källare
Första våningen: 6 dubbelrum, havsutsikt terrass, garderob, 7 badrum, förvaringsskåp
Loft: utrymme som ska anpassas
Trädgård
Vinterträdgård

Torre del Lago 3 km - Forte dei Marmi 22 km - Pisa Flygplats 20 km - Pisa 22 km - Livorno 44 km - Lucca 31 km - Florens 106 km

Rif: 3538
Pris: Upptill 2,5M

drömhem

viareggio villa
versilia villor

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Viareggio

Elegant och raffinerat, Viareggio är en av de mest kända kustorterna i Versilia och ett turistmål som är känt över eliten världen, bara två kilometer från den mycket populära Forte dei Marmi. Nattljuset gör plats för ett livligt och färgat landskap på sommaren och för underbar solnedgång och tystnad på vintern. Under alla omständigheter är Viareggio alltid det rätta stället att besöka, eftersom det under olika årstider visar olika sorters attraktioner: landskapet är unikt tack vare bergen i bergen, tallskogarna, sammanfläkar med den blå stranden, till Carnival och de eklektiska, art nouveau och deco landskapsarkitekturerna, där Galileo Chini, Lorenzo Viani och PB Shelley brukade gå igenom.
Dess namn härstammar från tornet i Via Regia, som byggdes under XVth century av invånarna i Lucca. På den tiden blev trädborgen livlig och handeln gick igång, även om den verkliga industriella tillväxten började bara ett sekel senare och baserade sig mest på varv, eftersom havet, den stora alliansen för invånarna i Viareggio, utgjorde utgångspunkten att bygga fiskarnas båtar. Numera är båtar och båtar konstruerade och byggda på samma varv.
Den här charmiga stadens växande popularitet har gjort det till en mycket eftertraktad miljö där man kan köpa en elegant lyxvilla.