Prestigefyllda Villa Med En Bilaga I Versilia | Lionard 

Prestigefyllda villa med en bilaga i Versilia

full screen
37 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I den exklusiva badorten Pietrasanta, det är denna lyxiga egendom till salu, bara ett stenkast från stranden och anseende Forte dei Marmi.
Denna villa till salu är omgiven av en mycket välskött 3300 m2 trädgård med engelsk stil gräsmattor och höga träd; under varma sommardagar kan du kyla ner och koppla av under en vacker veranda, som är en idealisk plats att äta utanför.
Den huvudsakliga Villan är spridda över två nivåer, förutom en källare på källarplanet och en charmig torn på taket med en terrass med panoramautsikt. 240 m2 bottenvåningen består av en stor sal, ett kök, tre sovrum med tillgång till trädgården och två badrum. Medan 190 m2 första våningen är hem till sovrummet, med tre andra sovrum och två badrum och ett bekvämt vardagsrum.
Detta prestigefyllda fastigheten ingår också en härlig 50 m2 bilaga ansluten till huvud villa. Den består av ett vardagsrum, två sovrum och ett badrum, och har också en veranda och en egen privat trädgård.
Denna dröm hem också ett stort garage och fyra täckta parkeringsplatser i trädgården.
Hela fastigheten helt och fint renoverat 2014, med hjälp av högkvalitativa material och dyrbara finish som är perfekt för denna villa stil. Den magnifika tallskog som omger denna lyx hem i Versilia ger all den avskildhet du behöver för att helt njuta av naturen av din bostad.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Lucca
Område: Versilia

Typ: lyxvilla

Ryta: 480 m2
Utvändig yta: 3.300 m2

Huvudsakliga villa: 430 m2

Bilaga: 50 m2

8 sovrum
5 badrum
Litet torn: 20 m2
Källare
2 verandor

Sea 100 meter - Forte dei Marmi 5 km - Viareggio 14 km - Lucca 35,6 km - Florens 110 km - Pisa 36,2 km - Pisa flygplats 42.3 km

Rif: 1629
Pris: Reserverad förhandling

lyxvilla versilia

villa till salu havet
lionard lyx fastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Marina di Pietrasanta

Den vackra lyxvilla ligger i Toscana nära staden Lucca, en stad av stor skönhet, full av charm och historia.
Lucca är världsberömt för sina fantastiska dröm hus och historiskt prestigefyllda egendomar och har bevarat många av sina ursprungliga strukturer såsom amfiteatern, forum och romanska kyrkor. Det var i själva verket en av de viktigaste städerna i den italienska medeltiden, och fortfarande upprätthåller sin prestige i dag,
Städer och byar i närheten av Lucca är mycket intressant, vissa är nära Apuan Alperna, medan andra är nära kusten i Versilia, en älskad och mycket populärt område, med rätta anses vara en av de mest exklusiva platserna i den italienska halvön, med skönheter som Forte dei Marmi och Camaiore.