Vacker Lantgård Till Försäljning I Siena | Lionard 

Vacker lantgård till försäljning i Siena

full screen
27 Foto
Några kilometer från Siena är denna magnifika lantgård till försäljning som är inbäddad bland slående färger på den toskanska landsbygden. Det är en gammal by, som nu används som en produktiv lantgård. Huvudvillan är på två nivåer: på bottenvåningen finns två stora vardagsrum med en majestätisk vit spis i marmor, en studio, en rymlig matsal och ett kök. På bottenvåningen finns sovrummen med utsikt över vinrankor och olivlund som karaktäriserar ett område där mat & vinkulturen är av stor betydelse. Fastigheten till försäljning har ett karakteristiskt medeltida torn och olika lantliga byggnader som idag är uppdelade i lägenheter, fyra ladugårdar och några ruiner som var en del av den ursprungliga byn. Denna byggnad byggdes för att vara helt oberoende, vilket kan ses från utsidan med en stenugn och en brunn. Denna lantgård i Chianti har en total yta på 48 hektar med vinodlingar, olivlundar, åkrar, skogar, en travbana och ett sportområde med golfbanor. Denna by ligger i ett lugnt område, omgiven av naturen som gör den perfekt som en turistanläggning eller för att slappna av och i närheten till städerna Volterra och San Gimignano. 
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Siena
Plats: Chianti

Typ av boende: produktiv lantgård- toscansk lantgård 

Boyta: 3.000 m2
Markyta: 48 hektar

Huvudvillan
Medeltida torn
Gästbyggnad
Dépendance
Jordbruksbyggnader

Siena 27 km - San Gimignano 15 km - Volterra 28 km - Florens 50 km - Forte dei Marmi 150 km - Grosseto 95 km 
Rif: 1829
Pris: Från 2,5M till 5M

lantgårdar i chianti

lyxvillor
villa i siena

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Siena

Siena, en italiensk stad i hjärtat av Toscana, är en av de mest populära i regionen. Världsberömd för sina stora konstnärliga, kulturella, natursköna och historiska arv. Siena är också känt för sin Palio, hästkapplöpningen som äger rum på den charmiga Piazza del Campo. Den historiska stadskärnan, tack vare dess skönhet, finns sedan 1995 med på UNESCO:s världsarvlista. Det finns många religiösa och civila byggnader av intresse som Duomo, Chiesa di San Domenico, Chiesa di San Francesco, Basilica dell´Osservanza, Palazzo Bargagli, Palazzo Bichi Ruspoli och många andra. Här råder ingen brist på lyxvillor och drömhem både i stadens centrum och i de närliggande städerna och områdena kring Siena. Dessa är perfekta platser där lyx går samman med familj och tradition, perfekt för dem som söker skönhet och lyx utan att behöva ge upp lugnet som finns i detta område.