Vacker Villa Till Försäljning Vid Sjön Lago Di Lecco | Lionard 

Vacker villa till försäljning vid sjön Lago di Lecco

full screen
42 Foto
Denna fantastiska lyxvilla till försäljning ligger i ett naturskönt område med direkt utsikt mot sjön Lecco. Fastigheten till försäljning har en yta på 500 m2 fördelat på två våningar. På bottenvåningen av fastigheten finns en hall, ett stort vardagsrum med öppen spis, matplats och stora ljusa fönster som gör att du kan njuta av ett enastående landskap. På bottenvåningen finns ett kök, tre sovrum och två badrum. På översta våningen i villan finns sovutrymmen med ett dubbelrum och badrum med tillgång till en stor terrass med en underbar utsikt. Villan har också en källare med flera servicerum och ett litet spa med turkiskt bad, bastu och badrum. Denna lyxfastighet till försäljning är omgiven av en vacker trädgård på 1000 m2 som är vackert planterad med höga träd som ekar och olivträd. I trädgården finner man en vacker pool med saltvatten som ligger bara några steg från sjöns strand.  Slutligen finns här ett garage och ett litet annex som är utrustat med alla bekvämligheter som kan användas för gäster eller servicepersonal. Detta lyxhem till försäljning har ett avundsvärt läge, ligger en kort promenad från centrum av Lecco och erbjuder en fantastisk utsikt över sjön.
Tekniska detaljer Region: Lombardiet
Provins: Lecco

Boyta: 500 m2
Markyta: 1.000 m2

4 sovrum
4 badrum
Pool
Trädgård
Turkiskt bad 
Sjöutsikt 

Lecco 7 km- Como 30 km- Milano 38 km- Monza 45 km- Bergamo 50 km- Flygplats Bergamo Orio al Serio  Rif: 1917
Pris: Reserverad förhandling

villa till försäljning i lago di como

villa till försäljning i lecco
villa till försäljning i lago di lecco

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago di Lecco

Lecco är beläget i Lombardiet, i norra Italien och dess omgivningar är mycket charmiga mitt bland de vackra bergen, floderna och sjöarna. Känd för att vara den plats som Alessandro Manzoni fick sin inspiration för sin roman, I Promessi Sposi. Mellan 1800 och 1900-talet var Lecco särskilt en dynamisk stad och en av de första i Italien som blev industrialiserad. Dess geografiska läge och det milda och behagliga klimatet har möjliggjort en riklig och frodig vegetation, en perfekt miljö för underbara lyxvillor, både historiska och moderna som befolkar staden och omgivningarna. Detta är sedan århundraden ett hjärta som slår för den italienska kulturen och besöks ofta av borgerliga författare och intellektuella och är numera en eftertraktad destination för att investera i ett drömhem.