Vacker Lyxvilla Vid Havet I Portovenere | Lionard 

Vacker lyxvilla vid havet i Portovenere

full screen
51 Foto
På ön Palmaria mitt emot Portovenere, en av de mest suggestiva områden i Ligurien, finns denna vackra lyxvilla till försäljning. Denna lyxvilla används nu som turistanläggning och erbjuder alla bekvämligheter på en orörd plats med nära kontakt till naturen och havet. Byggnaden är helt i gråsten, som är typisk för detta område och harmonierar väl med det omgivande landskapet. Genom villans stora fönster i rummen kommer man till den gröna gräsmattan med växter och buskar som myrten och doftande timjan. Den inre ytan av villan med sina två våningar är på 120 m2 och har fyra sovrum med exklusiva och rymliga badrum och ett härligt vardagsrum. Här har man uppmärksammat rummen med detaljer, utrymmena är bekväma, sobra och välkomnande. Den hisnande utsikten är definitivt en av styrkorna i denna egendom. Vid solnedgången kan du beundra, i total avskildhet och avkoppling, solen som går ner över havet mellan den gamla byn Portovenere och kyrkan San Pietro och på morgonen kan man äta frukost i trädgården och njuta av den friska havsluften. Allt i en vänlig atmosfär och med avskildhet med utsikt över Portovenere är detta ett verkligt drömhem bland andra egendomar i området. 
Tekniska detaljer Region: Ligurien
Provins: La Spezia
Kommun: Porto Venere
Plats: Isola Palmaria

Boyta: 120 m2
Markyta: 700 m2

2 våningar
4 sovrum
4 badrum
Havsutsikt

Portovenere 1 km - La Spezia 10 km - Lerici 25 km - Parco Nazionale delle Cinque Terre 15 km Rif: 1949
Pris: Reserverad förhandling

villor i portovenere

cinque terre
lyxvilla i ligurien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Portovenere

En mycket trendig plats med absolut skönhet, sträcker sig den liguriska rivieran från Monaco till Capo Corvo, passerar genom de fyra provinserna Savona, Imperia, Genova och La Spezia, med en total längd på ca 330 km. Utsikt över det vackra liguriska havet är Riviera uppdelad i: Riviera di Levante och Riviera di Potente. Den första kännetecknas av sandstränder som varvas med stenar och klippor som sticker upp högt över havet. Här finns många platser av turistintresse, som Camogli, Portofino, il Golfo del Tigullio, le Cinque TerreLericiPorto Venere och Golfo dei Poeti.
Riviera di Ponente, även kallad Riviera dei Fiori, är känd för sina sandstränder och sitt djupa vatten. De viktigaste orterna är Finale Ligure, Sanremo, Bordighera och Mentone. Det här är ett eftertraktat område och Rivieran har under åren känt av en ökning av antalet lyxvillor och prestigefulla fastigheter för att att möta en alltmer växande efterfrågan.