Magnifikt Residens Till Försäljning I Castelli Romani | Lionard 

Magnifikt residens till försäljning i Castelli romani

full screen
42 Foto
Inbäddad bland grönska i utkanten av Rom, finns detta vackra residens från epoken till försäljning. Denna prestigefulla villa är ett resultatet av en noggrann arkitektonisk restaurering, används för närvarande som en turistanläggning och har en yta på 1000 m2, uppdelad i 18 rum och 50 bäddar.
Internt finns stora luftiga rum med karakteristiska inslag som, vackra träbjälkar, välvda tak, stenmurar och golv i lavasten. Detta historiska hem består av en byggnad på 4 våningar och som är öppen på 4 sidor. Belägen vid en avkopplande bergssluttning, med ett exklusivt och naturskönt läge, är den  omgiven av en 8500 m2 stor park med öppna ytor, lusthus i trä och en stor terrass med utsikt över den eviga staden. Detta är en exklusiv villa som erbjuder ett utmärkt läge för evenemang och bröllop. En pendelbuss finns i närheten som tar dig till den närliggande flygplatsen Ciampino både med inrikes och utrikesflyg. Underskatta inte den underbara potentialen i detta lyxiga Relais, därifrån du enkelt kan ta dig till Rom och de vackra byarna som är en del av Castelli Romani, känd för sin rika historia, mat och vinkultur. 
Tekniska detaljer Region: Rom
Provins: Rom
Plats: Castelli Romani

Typ av boende: residens från epoken 

Boyta: 1.000 m2
Markyta: 8.500 m2

18 sovrum
52 sängar
Terrass med havsutsikt

Rom 28 km- Rom Ciampino 4 km- Ostia 36 km- Civitavecchia 88 km- Tivoli 38 km  Rif: 1952
Pris: € 5.000.000

residens från epoken

lyxvilla
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Rom

Rom är Italiens huvudstad, rik på historia och känt över hela världen. Den är mänsklighetens första metropol och hjärtat av den antika civilisationen, huvudstaden i romerska riket och det latinska språkets födelseort: ingen stad i världen har så mycket historia. Landskapet har ett brett utbud av landskapsområden, de två huvudsakliga är bergskedjor och kullar, (de berömda 7 kullarna), från Tevere, Lago di Bracciano och sandstranden vid Ostia. Kända monument och platser av intresse är oändliga i Rom som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Vatikanen, San Giovanni in Laterano och Capitolium, historiska byggnader, de vackra fontänerna (di Trevi, della Barcaccia, dei Quattro Fiumi, del Nettuno, delle Naiadi), de vackra torgen som (San Pietro, Piazza Navona, Piazza di Spagna, della Repubblica och Piazza Venezia), historiska stadsportar och mycket mer. Här finns många exklusiva gator, Vip områden i Rom där det finns underbara lyxvillor, eleganta prestigefulla lägenheter, fantastiska fastigheter av högt värde. Du kan också hitta dessa egendomar i Roms omgivningar på Lazios gröna kullar eller vid exklusiva plaster vid bergen men endast några kilometer från Rom och allt som staden har att erbjuda.