Vacker Lantgård Utanför Florens | Lionard 

Vacker lantgård utanför Florens

full screen
41 Foto
Bland de charmiga kullarna i Toscana, ett stenkast från Florens är denna vackra historiska egendom till försäljning. Denna prestigefulla fastighet var en gång en militär utpost med anor från 1100-talet och är perfekt bevarad och är berikad av historia från över ett sekel. Är högt belägen och dess tinnar ligger högt över den omgivande dalen som erbjuder en underbar panoramautsikt. Ligger nära Florens med en stenfasad och är omgiven av en 6 hektar stor mark, varav en del är odlad mark och resten är skog. Huvuddelen av denna lyxbostad är idag uppdelad i sex enheter som används som bostad. En del av egendomen med en källare och bottenvåning används för kommersiell verksamhet med en total yta på 1200 m2. Internt finns arkitektoniska detaljer och möbler som vittnar om det historiska värdet. Framför allt kan man beundra de stenvalv och eldstäder, bågar, tak med gamla träbjälkar, smidesjärn, ljuskronor och kvarnstenar som är bevarade i hallarna. Detta drömhem är verkligen unikt och ligger avskild från staden men ändå så pass nära att man kan njuta av stadens alla bekvämligheter och platser av intresse inom en kort tid. Detta områdes konst, tillsammans med dess mat och vinkultur omger detta slott till försäljning som kan sägas vara en av symbolerna för denna regions starka sidor. 
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Florens 

Typ av boende: lyxig lantgård

Boyta: 1200 m2
Markyta: 6 hektar

6 egendomar
Kommersiell verksamhet 
Panoramautsikt 

Florens 21 km- Flygplats Florens 41 km- Livorno 118 km- Siena 89 km Rif: 1958
Pris: € 4.500.000

historiskt residens

drömslott
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florens

Florens, den världsberömda konststaden som har ett ovärdeligt arv av alster som förvandlar stadens struktur till ett friluftsmuseum. Hjärtat av Florens är Piazza della Signoria där vi finner Palazzo Vecchio och Galleria degli Uffizi. Inte långt från Duomo, med sin majestätiska kupol av Brunelleschi, il Campanile di Giotto och il Battistero di San Giovanni med sina kända bronsportar. Floden Arno flyter genom staden i Toscana där man finner många vackra lyxvillor och prestigefulla fastigheter av stort historiskt och kulturellt värde. Av alla broar som går över floden är Ponte Vecchio abslout unik med sina juvelerarbutiker. Ovanför bron finns Corridoio Vasari som förbinder floden Arno, den enda bron som har klarat sig efter andra världkriget. På vänster om floden Arno i Oltrarno som är ett område med sina förtjusande hantverksbutiker kan man fortfarande känna av atmosfären av det gamla Florens, som Vasco Pratolini och Marcello Vannucci beskrev det.