Vacker Villa Till Försäljning I Orbetello | Lionard 

Vacker villa till försäljning i Orbetello

full screen
41 Foto
Denna fantastiska egendom till försäljning ligger i Orbetello, vid den vackra kusten i Argentario. Denna lyxvilla ligger i en park på ca 1,4 hektar och är på två våningar, med en yta på 200 m2. På bottenvåningen finner vi ett trevligt vardagsrum med matplats som vetter mot den stora terrassen där man kan njuta av den vackra utsikten från trädgården som sträcker sig till Monte Argentario, här finns också ett stort kök, servicerum och studio. En trappa upp hittar vi en elegant svit och två sovrum, alla utrustade med badrum och omklädningsrum. Inne är rummen ljusa och smakfullt inredda. Utanför, i det stora gröna området finner vi en bekväm pool som gör villan till en perfekt oas av lugn där du kan koppla av. Restaureringen av denna egendom har påverkat hela fastigheten, från växter till uppmärksamhet på detaljer i inredningen. Detta är en riktig drömbostad, perfekt för dem som vill kombinera lugn i den toskanska landsbygden, med sina harmoniska färger, närheten till havet av Argentario, marinan och den underbara kusten. 
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Grosseto
Plats: Monte Argentario

Typ av boende: lyxvilla

Boyta: 200 m2
Markyta: 1,4 hektar

Bottenvåning: salong, servicerum, kök, studio, terrass 
Första våningen: suite, två sovrum, servicerum, garderob
Trädgård
Pool

Isole dell´Arcipelago toscano 20 minuter- Termalbad 1 km- Golf Club 5 km- Flygplats Rom 90 km- Civitavecchia 70 km 

Rif: 1841
Pris: € 1.000.000

lyxvillor

drömvillor
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Orbetello

Argentario, exklusiv och berömd plats vid det toskanska havet, kännetecknas av en bergig terräng och den höga klippiga kusten, är täckt med tjock och frodig vegetation: dvärgpalmer, medelhavsvegetation, olivträd, vinrankor och fruktträd. Turistmål för eliten sedan tiden för etruskerna och romarna, Monte Argentario har idag underbara lyxhus som ligger inbäddade som ädelstenar i detta exklusiva område. Kristallklart hav, frodig växtlighet, avkoppling och samtidigt, raffinerat och erbjuder många fantastiska egendomar, är Argentario en destination allt populärare och lockar många framstående personligheter, både italienska och utländska.