Vacker Byggnad Till Försäljning I Città Di Castello | Lionard 

Vacker byggnad till försäljning i Città di Castello

full screen
28 Foto
Inbäddad i det gröna landskapet i Umbrien finns denna underbara prestigefulla egendom till försäljning. Ligger några kilometer från de viktigaste italienska konststäderna. Omfattar denna magnifika lyxegendom totalt 2.800 m2 och består av fem separata byggnader som är fullständigt renoverade och används som en turistanläggning. Byn som inrymmer detta lyxiga Relais är rik på historia och har behållit sin unika charm från medeltiden. Huvudvillan på fyra våningar rymmer en stor hälsoavdelning med pool, bastu, turkiskt bad och massagecenter. Fastigheten omfattar ett privat kapell, ett uthus på två våningar och en fristående villa med två våningar och en utomhuspool. I grönområdet runt egendomen finns en källaren och parkeringsplatser. Denna prestigefulla bostad är i själva verket omgiven av en 6000 m2 stor park prydd med statyer och platser därifrån man kan njuta av fantastiska utsikter över den omgivande landsbygden. De stora rummen är vackert inredda och man har bevarat charmen som finns kvar sedan århundraden i denna gamla by. Detta är en riktig drömegendom, en perfekt plats där man kan njuta av de viktiga mat/vintraditionerna, en oas av lugn där man kan koppla av omgiven av vackra färger, långt från staden men utrustad med alla bekvämligheter.
Tekniska detaljer Region: Umbrien 
Provins: Perugia
Plats: Città di Castello

Typ av boende: lyxig by/magnifik egendom 

Boyta: 2.800 mq

Markyta: 6.000 mq

Relais: 4 våningar 
Wellness: pool, sauna, turkiskt bad, massagecenter 
Dépendance
Privat kapell 
Villa
Utomhuspool 
Vinkällare 
Parkering 

Perugia 62 km – Ancona 164 km – Siena 107 km – Perugia Flygplats 59 km Rif: 1867
Pris: Från 5M till 10M

prestigefullt residens

lyxvilla
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Città di Castello

Strategiskt beläget mellan de stora konststäderna Florens, Rom och Siena, är Perugia en av de mest intressanta städerna i Italien med sina fem historiska distrikt omgiven av gamla etruskiska murar. De flesta av de historiska och konstnärliga skatter från dåtidens Perugia går tillbaka till medeltiden och renässansen. En obestridd symbol för staden är Fontana Maggiore som byggdes på 1300-talet. En annan plats av stort intresse är Palazzo dei Priori med sin imponerande stora port där de berömda statyerna Griffin och Lejonet finns som är symboler för staden. Perugia och byarna som omger staden är hem för fantastiska lyxvillor, byggda mellan stadens murar och på landsbygden, en sann oas av lugn omgiven av oförstörd natur.