Prestigefull Villa I En Medeltida By | Lionard 

Prestigefull villa i en medeltida by

full screen
33 Foto
På kullarna mellan Florens och Pisa, finns denna vackra prestigefulla villa med pool till försäljning. Denna värdefulla historiska medeltida by med stor charm går tillbaka till år 844. Fram till 1300-talet dominerades området av Ospedale di Altopascio när florentinarna ockuperade byn och demolerade den. Det byggdes om till sitt nuvarande skick och ägdes av Albizzi familjen på 1500-talet som behöll det fram till slutet av 1700-talet. Denna lyxvilla är uppdelad i två delar, varav den första används som en renoverad turistanläggning med en restaurang medan den andra hyrs ut. Den helt renoverade och perfekt återställda turistanläggningen har sex sovrum, alla med privat badrum. Utanför i det stora gröna området på en hektar finns en härlig pool, en perfekt plats för avkoppling under de varma sommardagarna. Tack vare en renovering har man bevarat original funktionerna och boytan är på 2000 m2. Denna historiska egendom ligger på kullarna mellan Florens, Pisa och Lucca, och läget gör den till en idealisk plats för att njuta av de olika attraktionerna som erbjuds med sitt rika konstnärliga, kulturella arv och viktiga vin och kulinariska traditioner.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Pisa

Typ av boende: lyxvilla 


Boyta: 2.000 m2 
Markyta: 1,5 hektar 

Historisk villa 
Turistanläggning 
Pool 

Pisa 35 km - Castiglioncello 44 km - Florens 57 km Rif: 3050
Pris: Från 2,5M till 5M

prestigefull villa

lyxvilla
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Pisa

Pisa, som ligger i Toscana kan tacka sin berömmelse för sitt lutande torn som står på Piazza dei Miracoli, intill Battistero och Duomo och är med på UNESCO:s världsarvslista och lockar miljontals turister. En helig plats för många utländska turister som besöker det vackra landet. Pisa har också många andra platser av stort intresse som Piazza dei Cavalieri, Lungarni, Palazzo dell´Orologio, Torre della Muda, medeltida staden, murarna, torgen, Palazzo dei Medici och mycket mer. Utanför Pisa finns många byar av stort historiskt och konstnärligt intresse där finner vi arkitektoniska pärlor som underbara lyxvillor och bostäder från epoken av stort värde och kvalitet, äkta och sanna konstverk där lyx blandas med elegans från Toscana.