Lyxhotell I Siena | Lionard 

Lyxhotell i Siena

full screen
38 Foto
Belägen i den vackra naturen i Siena finns detta lyxhotell till försäljning. Denna prestigefulla egendom var tidigare ett kloster från 1500-talet med ett stort konstnärligt och historiskt värde som ägdes av orden Clarisse och används nu som en turistanläggning med en panoramavy över den omgivande dalen. Den är byggd i form av ett Tau-kors, har inga klocktorn men är på tre våningar med stora symmetriska öppningar på stenfasaden. Denna lyxegendom har under de senaste åren restaurerats tack vare några viktiga familjer från Siena som ägde fastigheten som nu visar all den skönhet som den har bevarat under alla år. Rummen är ljusa och vackert inredda. En stor och verkligen charmig salong är tillsammans med restaurangen den mest levande delen i egendomen. Hotellets alla rum är utrustade med alla bekvämligheter för att ge gästerna en total avkoppling. En 1500 m2 stor, lyxig och frodig park med höga träd omger egendomen med en fantastisk utsikt över de harmoniska färgerna på Sienas landsbygd som är rik på olivlundar. På det vackra gröna området finns det också möjlighet att bygga en pool, ett stort plus för en sådan exklusiv egendom. Ligger i ett område som är känt för sin vin och matkultur, bara några kilometer från de viktigaste konststäderna. Denna prestigefulla egendom är perfekt för dem som vill njuta till fullo bland de enastående sevärdheterna som finns i Toscana. 
Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Siena

Typ av boende: prestigefullt residens- lyxhotell 

Boyta: 1000 m2 
Markyta: 1500 m2 

Hotel: bottenvåningen 588 m2, första våningen 297 m2 
Restaurang: 372 m2 på bottenvåningen 
Park: 1,504 m2
Olivlund: 1,710 m2 
Byggnader: 200 m2 
Möjlighet att bygga en pool

Saturnia 47 km - Bagno Vignoni 21 km - Perugia flygplats 53 km
Rif: 3056
Pris: Från 2,5M till 5M

historisk egendom

lyxhotell
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Siena

Siena är en stad i hjärtat av Toscana och är ett av regionens mest berömda resmål. Siena är berömt för sitt enorma konst och kulturarv, vackra landskap och spännande historia men också för il Palio som hålls på den pittoreska Piazza del Campo. År 1995 kom den historiska stadskärnan i Siena med på Unesco:s världsarvslista med praktfulla, religiösa och offentliga byggnader. Vi kan nämna: il Duomo, la Chiesa di San Domenico, la Chiesa di San Francesco, Basilica dell'Osservanza, Palazzo Bargagli, Palazzo Michi Ruspoli och många fler. Här finns många prestigefulla villor och egendomar från epoken, både i centrum och i närheten av byarna runt Chianti. Dessa är idealiska platser som är perfekta för den som önskar förena skönhet och lyx utan att offra lugnet och stillheten som finns i detta område.