Villa Från 1500-talet På Kullarna I Lucca Och Pisa | Lionard 

Villa från 1500-talet på kullarna i Lucca och Pisa

full screen
47 Foto
I den förtrollande omgivningen bland kullarna runt Lucca finns denna lyxvilla till försäljning. I detta utmärkta läge som garanterar maximal lugn och stillhet med bara ett stenkast från konststäderna Lucca och Pisa med vackra byar och villor i området, har denna villa behållit sin ursprungliga struktur i renässansstil och all charm som den har behållit under åren. Denna prestigefulla egendom är på 2.000 m2 och används nu som en lyx turist anläggning, byggt på 1500-talet och har ägts av viktiga familjer i Lucca. Den stora parken är ytterligare en stor tillgång. I det stora, breda gröna området som öppnar blicken mot hela dalen finns en olivodling, fruktträdgårdar, en mysig dépendance, en anmärkningsvärd takpool med sluttande sidor för att kunna uppskatta utsikten från vattnet, en tennisbana med konstgräs och en lekplats för barn. Inte att glömma i denna mycket charmiga byggnad är att där finns två vackra sovrum, båda med utsikt över en stor terrass. I det som en gång var denna egendoms spektakulära källare som fortfarande har sina underbara välvda tak, finns nu en restaurang, utrustad med en uteplats som kan användas när det är vackert väder. 
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Lucca

Typ av boende: lyxvilla 

Boytai: 2.000 m2
Markyta: 

Villa
Dépendance
Pool med panoramautsikt 
Tennisbana 
Park 

Lucca 8 km – Pisa 10 km – Viareggio 35 – Pisa Flygplats 18 km  Rif: 3175
Pris: Från 2,5M till 5M

lyxvilla

prestigefull villa
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lucca

Denna charmiga lyxegendom ligger i Lucca, i Toscana, en stad av stor skönhet och en fascinerande historia: född som en ligurisk uppgörelse enligt vissa historiker, men andra experter säger att staden ägdes av etruskerna. Lucca, är känt för sina många lyxvillor och historiska prestigefulla egendomar. Den har bevarat många antika byggnader som: amfiteatern, Forum och de romanska kyrkorna. Den ockuperades först av goterna och sedan av bysantinerna. Den är hem för magnifika lyxvillor till försäljning och blev sedan en av de viktigaste städerna i Longobardiska kungadömet. Under årens lopp har staden haft olika härskare och Lucca var en av de viktigaste italienska städerna under medeltiden i Italien och är därför en storslagen och viktig stad.