Vackert Hotell Från 1700-talet I Lucca | Lionard 

Vackert hotell från 1700-talet i Lucca

full screen full screen video
54 Foto
Med ett fantastiskt läge vid Lucca finns denna charmiga lyxegendom till försäljning. Den har 4 våningar på 980 m2 med en klassisk design, en regelbunden geometrisk plan med symmetriska öppningar som är inramade i sten och med taklister. En serie av tre-spröjsade fönster av vit kalksten, tegelsten pryder och dekorerar fasaden. Belägen på den berömda toskanska landsbygden som är känd för sina vackra historiska villor och dess enastående konstnärliga och kulturella arv ligger denna egendom till försäljning nära den populära Versiliakusten och de historiska städerna Lucca och Pisa. Egendomen byggdes på 1700-talet av Castruccio Castracani och ägdes sedan av framstående adliga familjer i Lucca som Guinigi och har fortfarande kvar charmen från alla år. Denna egendom används nu som en turistanläggning och välkomnar gästerna på ett privat och familjärt sätt och garanterar att möta gästernas önskemål. En vacker 1 hektar stor park omger denna drömegendom med en frodig vegetation och höga träd som ger charmiga platser i skuggan. Det här är en oas av lugn med vilsamma färger i Toscana.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Lucca

Typ av boende: lyxvilla 

Boyta: 980 m2 

Markyta: 1 hektar 

Villa
Turistanläggning 
Pool 
Parkering 

Lucca 4 km – Pisa 13 km – Viareggio 31 km Rif: 3224
Pris: Från 5M till 10M

historisk villa

lyxvilla
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lucca

Denna charmiga lyxegendom ligger i Lucca, i Toscana, en stad av stor skönhet och en fascinerande historia: född som en ligurisk uppgörelse enligt vissa historiker, men andra experter säger att staden ägdes av etruskerna. Lucca, är känt för sina många lyxvillor och historiska prestigefulla egendomar. Den har bevarat många antika byggnader som: amfiteatern, Forum och de romanska kyrkorna. Den ockuperades först av goterna och sedan av bysantinerna. Den är hem för magnifika lyxvillor till försäljning och blev sedan en av de viktigaste städerna i Longobardiska kungadömet. Under årens lopp har staden haft olika härskare och Lucca var en av de viktigaste italienska städerna under medeltiden i Italien och är därför en storslagen och viktig stad.