Vacker Villa Med Sjöutsikt Till Salu Vid Lago Maggiore | Lionard 

Vacker villa med sjöutsikt till salu vid Lago Maggiore

full screen
40 Foto
Beläget högt vid Laveno med en exklusiv utsikt över Lago Maggiore finns denna vackra villa med park och med exklusiv tillgång till stranden till försäljning. Villan har en boyta på cirka 500 m2 och byggdes på 1960-talet och harmoniserar perfekt förhållandet mellan interiören och utsidan. Denna villa med två våningar i rosa sten vars nyanser ändras under dagen är utsmyckad med stora fönster som gör att man uppskattar ljuset och den spektakulära sjöutsikten. På första våningen finner vi ljusa och rymliga ytor med ett vardagsrum som leder till en mellanvåning med en matsal, kök och badrum. En korridor intill vardagsrummet leder till fyra sovrum och tre badrum. Källaren har flera teknikrum och två rum för personalen. En mark på 7.200 m2 tillhör egendomen som är omsorgsfullt designad för att bygga en charmig pool med en vacker utsikt över sjön och en fullt utrustad tennisbana. Här finns också ett omklädningsrum med en finsk bastu och en grillplats där man kan njuta av smakfulla måltider. Ett ytterligare plus är den direkta tillgången till stranden till denna underbara egendom. Denna prestigefulla drömvilla ligger på en exklusiv och idealisk plats för dem som älskar norra Italiens skönhet och de vackra platserna vid Lago Maggiore.
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Varese
Plats: Laveno Mombello

Boyta: 500 m2 
Markyta: 7.200 m2

5 sovrum
4 badrum
Park
Pool 
Tennisbana
Sjöutsikt
Plats för grill 
Gazebo

Luino 18 km – Angera 20 km – Arona 35 km – Stresa 70 km – Milano 80 km – Flygplats Milano Malpensa 40 km 
Rif: 3318
Pris: € 4.900.000

laveno mombello, villa med sjöutsikt till försäljning

villor vid lago maggiore, villor vid lago maggiore
lago maggiore

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago Maggiore

De italienska sjöarna har alltid varit en populär plats för affärsmän och italienska och internationella jet-sets och de vackra drömvillorna som är till försäljning här är mycket efterfrågade och eftertraktade. Tack vare sitt milda klimat och sitt perfekta läge mellan Lombardiet och de vackra kullarna i Piemonte är Lago Maggiore en av de mest älskade platserna i norra Italien och i hela landet. Tack vare sitt milda klimat på vintern och behagliga sommardagar har Lago Maggiore många arter av blommor och växter som vanligtvis finns i subtropiska områden, de mest kända växterna är: citron, oliv och lagerträd, men det finns också kamelior, rhododendron och azalea. Det här är verkligen en exklusiv plats omgiven av natur och lyxvillor till försäljning här är väldigt efterfrågade.