Vacker Historisk Lantgård I Närheten Av Fiesole | Lionard 

Vacker historisk lantgård i närheten av Fiesole

full screen
62 Foto
Denna imponerande lantgård till försäljning finns på den prestigefulla toskanska landsbygden. Den är spridd över ett imponerande område på 18 hektar, varav 4 för närvarande används som vingård och de övriga 8 till olivodlingar. Denna exklusiva lantgård tillåter dig till fullo att uppskatta dess unika skönhet i en region med en viktig vin och olivoljetradition och ett internationellt berömt konstnärligt och kulturellt arv. Denna prestigefulla egendom är på 830 m2, varav 650 m2 är boyta. Den har en imponerande salong med öppen spis, två kök, varav ett också har en öppen spis, 6 sovrum och 6 badrum. Interiören är välrenoverad och i utmärkt skick med dyrbara möbler och detaljer som är typiska för de toskanska lantgårdarna. Denna lyxiga lantgård har en historia på mer än 1000 år och ligger några kilometer från Florens, "renässansen vagga" och de vackra kullarna i Fiesole, en sagoplats som är känd för sina natursköna, historiska villor och arkeologiska rikedomar. Vingården har också kvar sin charm från århundraden och är omsorgsfullt vårdad som producerar utmärkta viner som Sangiovese, Merlot och Cabernet Sauvignon som under årens lopp har fått stora utmärkelser.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Fiesole

Typ av boende: lyxvilla 

Boyta: 830 m2

Markyta: 18 hektar 

Villa
Lantgård 
Olivlund 
Vingård 

Florens 14 km – Fiesole 6 km – Siena 86 km  Rif: 3327
Pris: Från 2,5M till 5M

lyxig lantgård

prestigefullt residens
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Fiesole

Florens, Toscanas huvudstad, en stad av evig skönhet och charm, är känd för att vara hem för otaliga lyxvillor som är belägna i hjärtat av staden eller vid de omgivande kullarna. Rik på historia, erbjuder Florens sina invånare och turister från hela världen monument av oöverträffad skönhet, unika torg och fantastiska vyer. Bland många intressanta platser nämner vi: Piazza della Signoria med sitt magnifika Palazzo Vecchio, katedralen Santa Maria del Fiore, klocktornet Giotto, Ponte Vecchio, Uffizi galleriet, Palazzo Pitti, Galleria dell'Accademia, Corridoio Vasariano, Lungarni och Piazzale Michelangelo. Florens, "renässansens vagga", är också känd för att vara hem för många berömda och historiska karaktärer som Dante Alighieri och Lorenzo il Magnifico. Idag är den en av de mest exklusiva platserna för snygga modebutiker, historiska kaféer, loungebarer, amerikanska barer och många trendiga klubbar.