Vacker Villa I Art-nouveau Till Försäljning I Chiavari | Lionard 

Vacker villa i Art-Nouveau till försäljning i Chiavari

full screen
40 Foto
I Chiavari, Ligurien finns denna vackra historiska villa från 1800-talet till försäljning, bara 200 meter från havet. Den är exklusivt belägen med närhet både till stränderna och stadens centrum med alla sina attraktioner. Denna egendom med sin imponerande och sofistikerade arkitektur är på cirka 1000 m2 på 3 våningar och är imponerande sammanbundna med en vacker marmor och järntrappa. Gästerna möts av en underbar monumental trappa i neoklassisk stil som också kan ses vid ingången som är prydda med halva kolonner, hela fasaden och stuckaturer dekorerar det mesta av egendomen. Villan är indelad i tre oberoende enheter som enkelt kan göras om till en enda bostadslösning. Huvudlägenheten ligger på bottenvåningen, medan de andra två ligger på övervåningen. Denna egendom är omgjord med elegans och är raffinerad i varje detalj med den ljusa och stora festsalen som är rikt dekorerad i klassisk stil, möbler, antikviteter, fresker, ljuskronor och värdefulla textilier. Detta drömhem är omgiven av en vacker 1800 m2 stor trädgård med palmer och färgglada bougainvillea där du kan koppla av i skuggan under en utsmyckad veranda med doftande blåregn. Denna vackra egendom har även ett garage för 3 bilar. 
Tekniska detaljer
Region: Ligurien 
Provins: Genova
Plats: Chiavari

Typ av boende: historisk villa 

Boyta: 1.000 m2 
Markyta: 1.800 m2 

3 våningar
Trädgård 
9 sovrum 
10 badrum 
Garage för 3 bilar 


Genova 6 km – Portofino 20 km – Savona 100 km – Alassio 133 km
Rif: 3228
Pris: € 8.000.000

villa i chiavari

villa i chiavari i ligurien
villa vid havet i chiavari i ligurien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Chiavari

Denna eleganta lyxvilla ligger nära Genova, en av de mest vitala och viktigaste städerna i Italien. Unikt i världen för sin form har Genova utvecklat en mycket originell arkitektur som känns igen vid första anblick. Den sjätte största staden i befolkningsmängd och det tredje största industricentrum och är huvudpersonen i den industriella triangeln Milano-Turin-Genova. Huvudstad i republiken som tog sitt namn för mer än åtta århundraden sedan har Genova alltid varit kopplad till sjöfart och handel. Genovas hamn är fortfarande den viktigaste i Italien och dess symbol är fyren som är belägen vid sidan av den gamla hamnen och känd som "Lanterna". Idag är staden i Ligurien också ett välkänt turistcenter som erbjuder sofistikerad kultur, vetenskap och musik. Dess universitet är välkända för ämnen som media, telekommunikation och sport. I dess historiska centrum finns flera byggnader som finns med på UNESCO: s världsarvslista. De är oftast privatägda och bland de vackraste i Europa med arkitektoniska skatter, dessa finns från gamla stan till hela kusten.