Magnifik Villa Vid Havet I Castiglione Della Pescaia | Lionard 

Magnifik villa vid havet i Castiglione della Pescaia

full screen
73 Foto
Belägen på en stor kulle i Castiglione della Pescaia med en hänförande utsikt finns denna vackra lyxvilla med havsutsikt till försäljning. Villan är omgiven av en frodig medelhavsvegetation, med en boyta på 400 m2 och är omgiven av en stor park på 5000 m2. Egendomen har två våningar med varma och välkomnande ljusa rum med stora fönster som öppnar sig mot det omgivande gröna landskapet och havet. Består av sju sovrum och åtta badrum, vardagsrum, matsal och kök. Dessa rum är designade med stor uppmärksamhet på detaljer för att ge gästerna en avslappnande atmosfär. Det som gör denna egendom ännu mer exklusiv är den välutrustade yttre ytan, här finns en stor terrass som omger hela första våningen där man kan anordna middagar med familj och vänner. Parken på 5000 m2 som omger egendomen har en snygg infinitypool med en elegant relaxavdelning. Här finns också en plats för grill och en vedeldad ugn. Denna charmiga, raffinerade och väldesignade villa till försäljning är en perfekt sommarbostad bara några steg från havet som också är perfekt att bo i under hela året. Med sitt höga och avskilda läge med närhet till städerna och flygplatserna i Pisa och Grosseto.
Tekniska detaljer
Region: Toscana 
Provins: Grosseto
Kommun: Castiglione della Pescaia

Typ av boende: villa 

Boyta: 400 m2
Markyta: 5.000 m2

7 sovrum 
8 badrum 
Terrass
Trädgård 
Infinitypool 

Grosseto 20 km - Follonica 20 km - Piombino 30 km - Orbetello 45 km - Livorno 100 km
Rif: 3345
Pris: Från 2,5M till 5M

villor i castiglione della pescaia

villor vid havet i castiglione della pescaia
villor i castiglione della pescaia

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Castiglione della Pescaia

Castiglione della Pescaia i hjärtat av toskanska Maremma är en plats rik på charm. Den kallas "lilla Schweiz" eller "Schweiz av Maremma" för  landskapens kvalitet, hav och stränder. Den har alltid betraktats som ett unikt turistmål, som 2005 tilldelades "fem segel av Legambiente". Den har ett vackert medeltida centrum som ligger på en udde som avslutas med ett slott. La Riserva Naturale Diaccia Brotona, il Promontorio di Punta Ala, l'Isolotto dello Sparviero och il Santuario dei Cetacei är naturområden som bör omnämnas. Under åren har många lyxvillor byggts här, efterfrågade och önskade både av italienare och utländska kunder.