Agriturism Med Pool Till Salu I Castiglion Fiorentino | Lionard 

Agriturism med pool till salu i Castiglion Fiorentino

full screen
69 Foto
I det toskanska inlandet bara fem kilometer från Castiglion Fiorentino finns denna fullt renoverande agriturism till försäljning. Egendomen är en sann pärla på landsbygden i provinsen Arezzo, omgiven av olivträd och cypresser och är den perfekta platsen för en trevlig och avkopplande semester i lugn och ro. Den är byggd och tas hand av en familj som fortfarande äger den idag. Denna unika egendom var en gång en jaktstuga som senare har omvandlas till ett hem där ägarna odlade vingårdar och olivlundar. 1896 genomgick egendomen en grundlig renovering och omvandlades från ett slott till ett hem, man tog bort tinnarna för att göra taket modernare men dess hundraåriga historia är synlig i varje rum och den gör en hänförd än idag. Den är rymlig och välkomnande och har en boyta på cirka 750 m2. Där det en gång fanns källare finns idag två vackra lägenheter på 75 m2 som är inredda med tidstypiska möbler, en pentry, två dubbelrum och ett badrum. I taken finns stora hundraåriga bjälkar av kastanjeträd. Egendomen är omgiven av en cirka tio hektar mark och en vacker trädgård med pool, ett perfekt läge för att äta frukost utomhus och njuta av den vackra, lugna atmosfären och beundra dalen. 
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Arezzo
Kommun: Castiglion Fiorentino

Typ av boende: agriturism med pool-historisk egendom 

Boyta: 750 m2
Markyta: 10 hektar 

Huvudvillan
2 lägenheter 
Pool 
Vingård
Olivlund

Tågstation 6 km – Motorväg 20 km – Florens 90 km – Cortona 15 km – Arezzo 18 km – Siena 80 km – Perugia 50 km 
Rif: 3375
Pris: Från 2,5M till 5M

agriturism till försäljning

villor i arezzo
lionard luxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Castiglion Fiorentino

Historien om staden Arezzo kännetecknas av perioder av stor rikedom. Ägandet gick från hand till hand hos de rikaste och mest inflytelserika adelsfamiljerna på den tiden men staden hade sin största prakt under 1500-talet när viktiga konstnärer som Giorgio Vasari gjorde Arezzo till ett viktigt  kulturellt och konstnärligt centrum som fortfarande finns idag. Denna stad är inte bara älskad för sitt historiska särdrag utan också för sin obestridliga skönhet bland de omgivande landskapen och byarna som den typiska toskanska landsbygden som är uppskattad över hela världen, bland annat för sina underbara lyxvillor och prestigefulla egendomar från den tiden.