Prestigefull Fastighet I Verona | Lionard 

Prestigefull fastighet i Verona

13 Foto
Vid dalarna i Verona, vid floden Adige finns detta viktiga bostadskomplex med hus och villor till försäljning med ett anmärkningsvärt historiskt värde och ett stort intresse för miljön i detta område.
Egendomen dateras bak till 1600 och 1700-talet men det är först på senare tid som byggnaden är ett föremål för en varsam renovering som fortfarande pågår och syftar till att ge tillbaka den ursprungliga spektakulära skönheten och charmen.
Uppmärksamheten är särskilt inriktad på restaureringen av historiska strukturer och de nuvarande delarna och de olika egenskaper hos varje byggnad som representerar dess utmärkande drag.
Syftet är inte att ändra konstruktionens morfologi utan att bevara de ursprungliga funktionerna i byggnaderna till försäljning som är nära relaterad till sin form.
Huvudvillan och den intilligande byggnaden för jordbruk är särskilt viktiga för sin restaureringsprocess trots århundraden så tycks dom fortfarande finnas kvar i en atmosfär som påminner om fantastiska historier om sällskapsdamer och kavaljerer.
I samarbete med inspektionen för arkitektur och landskapsarv för städerna Verona, Rovigo och Vicenza och ministeriet för kulturarv ocxh aktiviteter har några genomförts på hög nivå som har bidtagit till att dessa prestigefulla komplex och villor är idag till försäljning. Man har gjort genomgripande restaureringar och återanvänt material från dessa byggnader och anpassat de urprungliga strukturerna och funktioner till idag som har återupptäckt de historiska och kulturella värden av egendomen från epoken.

Tekniska detaljer Region: Veneto
Kommun: Verona
Zon: Verona

Typ av bostad: Villa till försäljning- villa i Veneto
Bostadsyta: 3,962, 51 m2
Tomt: 10.500 m2

Huvudvillan (byggnad F): 1247, 84 m2
Casa del salatario (byggnad D): 515, 25 m2
Stall (byggnad E): 784, 98 m2 + portik: 284,87 m2
Byggnad för jordbruk (byggnad G och H): 933,81 m2
Svinstia (byggnad I ): 18, 76 m2
Annex: byggnad A: 103,01 m2
Byggnad B: 16, 42 m2
Byggnad C: 34, 38 m2
Byggnad L: 2,21 m2
Byggnad M: 12,18 m2
Byggnad N: 8,79 m2

Samt flera andra utrymmen

Mark: 10.500 m2

Veneto- Verona: Verona 38 km- Mantova 40 km- Rovigo 45 km- Padova 60 km- Peschiera del Garda 59 km- Vicenza 83 km- Padova 84 km- Golf Club 3 km- Termalbad 38 km- Flygplats Verona 44 km- Motorväg: utfart Rovigo syd 39 km
Rif: 0376
Pris: Från 5M till 10M

villa luxury

Villor i Veneto
hus och villor

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Verona

Staden Verona, tack vare sitt geografiska läge har varit bebodd sedan den neolitiska perioden. Verona var förmodligen en by som grundades nära det södra berget San Pietro längs floden Adige men de tidigaste uppgifterna är från 400 talet f.Kr.
Under romartiden var staden i regionen Veneto ett politiskt och kommersiellt centrum som det fortfarande finns spår från idag: Arena al Teatro Romano, Arco dei Gavi och Porta Borsani, arkeologiska området Porta Leoni och utgrävningarna från Scavi Scaligeri. Detta område som ligger i stadens centrum bara några meter från Piazza Erbe var under medeltiden säte för den politiska och administrativa makten.
Under de följande åren fram till år 1000 ödelades norra Italien av många krig men Verona har alltid varit lojal med kejsarna av det heliga romerska väldet även under den långa kampen med påven.
Kommunen Veneto grundades 1136 med valet av de första konsulerna och samtidigt utvecklades här två parter, guelfi och ghibellini: Verona var först mycket involverad i konflikten mellan dessa två parter. För i staden var de viktigaste krafterna ghibellini och på landsbygden guelfi. Den 24 juni 1405 tog Venedig kontroll över Verona som började en lång period av fred fram till 1501 när republiken Veneto attackerades av förbundet Cambrai.
Under den Venezianska dominansen blev Verona en destination för intellektuella, tänkare och konstnärer som Goethe, Heine, Stendhal.
1630 upplevde staden Verona tragedin av pesten och befolkningen minskade. 1796 innebar ett mycket viktigt ögonblick för Verona: Napoleone Bonaparte intog staden. Efter undertecknandet av fördraget Campoformio 1797, fick Österrike kontroll över hela Veneto. Historien om italienska Verona började 16 oktober 1866 med erövringen av Veneto från Savoia familjen efter det tredje självständighetskriget.