Real Estate Nära Lucca | Lionard 

Real Estate nära Lucca

18 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Några av de finaste lyx fastigheter i Toscana finns i bergen i närheten av Lucca. Denna frihet villa erbjuder en vacker utsikt över den typiska toskanska landskapet.
Den villa till salu i Italien är fri på fyra sidor och ligger i ett strategiskt läge, eftersom det är nära till centrum och under tiden, har en lugn atmosfär tack vare 4000 m2 trädgård som omger villan.
Byggnaden är fördelad på fyra nivåer och den totala ytan är 1000 m2. Källaren är indelad i ett garage och andra lokalbefolkningen som ett badrum, en ugn, ett kök, en källare och två tekniska skjul. Bottenvåningen har en ingång som leder till två ricreational rum, en studie, ett kök, en matsal, ett badrum och ett vardagsrum med en terrass med utsikt på kullen landskapet.
Tack vare trappan det möjligt att nå mellanvåningen som består i ett kök, vardagsrum, tre sovrum och ett badrum. Den första våningen består av en bred ingång, sex sovrum, ett badrum och en studie komplett denna italienska fastigheter möjlighet.
Tekniska detaljer
Interiors yta: 1000 m2
Exteriörer yta: 4000 m2
sovrum: 9
badrum: 3
vardagsrum: 2
kök: 3
matrum: 2
plus andra rum och teknikområden: 6
garage
trädgård: 4000 m2
Pisa 50 km - Florens 90 km - Lucca 30 km - Forte dei Marmi km 60 - Lappato golfklubb 0,5 km - Termalbad 11 km - Skidort 47 km - Pisa flygplats 50 km - motorväg Capannori exit: 38 km.
Rif: 0175
Pris: € 2.200.000

Lucca Villas

toscana villor
Fastigheter till salu i Italien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

lucca

Lucca grundades av etruskerna och blev en romersk koloni. The Holy Face of Lucca (eller Volto Santo), en stor relik förment huggen av Nicodemus kom i 742. Det blev välmående genom silkeshandeln som började på 11-talet, och kom att konkurrera silke av Bysans. Under 10-11-talen Lucca var huvudstad i den feodala margravate av Toscana, mer eller mindre oberoende men på grund nominella trohet till den heliga romerska kejsaren. Efter döden av Matilda av Toscana, började staden att utgöra sig en oberoende kommun. För nästan 500 år, förblev Lucca en självständig republik.
I 1314, intern oenighet tillåts Uguccione della Faggiuola i Pisa att göra sig herre Lucca. Den Lucchesi utvisade honom två år senare, och överlämnade den stad till en annan kondottiär Castruccio Castracani, under vars styre blev en ledande stat i centrala Italien. Lucca rivaliserade Florens tills Castracani död 1328. Den 22 och 23 september 1325 i slaget vid Altopascio, Castracani besegrade Florens Guelfer. Ockuperat av trupper Louis i Bayern, var staden såldes till en rik Genua, Gherardino Spinola, sedan greps av kungen av Böhmen. Pantsatt till Rossi i Parma, överlåts till Martino della Scala i Verona, säljs till florentinare, överlämnas till de Pisans, och sedan nominellt befriades av kejsaren Karl IV. Lucca hanteras först som en demokrati, och efter 1628 som en oligarki, att behålla sin självständighet tillsammans i Venedig och Genua, och målade ordet Libertas på sin fana förrän annextion till Reign of Italien, 1860.