Sjömarken Till Salu I Salò | Lionard 

Sjömarken till salu i Salò

full screen
28 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna villa till salu i Salò ligger i en underbar panoramautsikt över sjön vid Gardasjön.
Denna fyra våningar egendom till salu mäter 300 m2 och serveras av en bekväm hiss; alla våningar har utsikt över sjön och fastigheten har även en innergård på 25m2.
På bottenvåningen i denna fastighet finns en ljus entré, ett sovrum och badrum. Ytterligare två sovrum med badrum och tvättstugor har utsikt över innergården, där det är möjligt att ha härliga "al fresco" måltider.
En trappa leder till första våningen, som är hemma till ett mycket ljust vardagsrum som innehåller ett dubbelrum, en matsal och ett kök med stora fönster vilket gör att det naturliga solljuset tänds på rummen och erbjuder en underbar utsikt över sjön.
Den andra och sista våningen är helt hem till ett loft med typiska utsatta träbjälkar. Här finns ett stort öppet utrymme som kan användas som ett vardagsrum eller som ett sovrum med en liten sjöutsiktterrass.
Denna fastighet till salu har utformats med stor uppmärksamhet på detaljer, och pryds av synliga träbjälkar, marmor och eleganta möbler.
Denna eleganta och intima villa är den perfekta platsen att njuta av Gardasjens magi, omgiven av en avkopplande och privat bostads atmosfär.
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Brescia
Kommun: Salò

Inre yta: 300 m2
Extern yta: 25 m2

5 sovrum
3 badrum
Lake-front
Inomhus
Liten terrass

Desenzano del Garda 15 km - Brescia 30 km - Peschiera del Garda 40 km - Verona 80 km - Milano 135 km

Rif: 3519
Pris: € 1.700.000

sjö garda villa till salu

Gardasjön till salu
egendom framför Gardasjön

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Salò

Gardasjön är den största italienska sjön och är uppdelad i tre regioner ( Veneto, Lombardiet och Trentino Alto Adige).
Det är ett turistmål med hög kvalitet, besökas varje år av miljontals turister. Gardasjön har ett verkligt imponerande landskap och har 5 små charmiga öar, all hisnande skönhet.
Med sitt tempererade klimat, ytterligare mildrat av massan av vatten i bassängen, är detta verkligen ett idealiskt område, inte bara för semester, men också för att leva året runt. Det finns i själva verket många lyxvillor och prestigefyllda fastigheter byggda för att möta marknadens växande krav, med området runt sjöarna som en av de mest önskvärda i Italien.