Slott Från Medeltiden Till Försäljning I Piemonte | Lionard 

Slott från medeltiden till försäljning i Piemonte

41 Foto
Detta slott från medeltiden är till försäljning mellan Turin och Alessandria med anor från 1000-talet och ligger i en vacker park med gamla träd med en utsikt över kullarna i Monferrato.
Slottet till försäljning har en berikad struktur med ett fyrkantigt torn som slutar i ett litet öppet galleri. Under århundraden har strukturen genomgått flera förändringar och går tillbaka till 1700-talet med välvda fönster på toppen av tornet, stenbalkonger på fasaden, en återuppbyggd trappa och en öppen salong.
Under samma period byggdes den äldsta delen om av det prestigefulla slottet med en ny matsal i nygotisk stil och en intilliggande teater med fresker av Don Quijote.
På insidan finns en stor gård som har omvandlats till ett litet kapell. Det historiska medeltida residenset består av en fast del och en tjänstedel.
Den muromgärdade delen är den mest prestigefulla och består av eleganta salar med fresker och reliefer, ett privat kapell och en innergård.
På det övre planet finns tre lägenheter och personalbostad. Paradvåningen har två sviter med fresker på väggarna, "kungens kammare", som är en svit med balkong från 1700-talet, två stora salar med öppen spis från 1700-talet, en balsal, ett musikrum, ett bibliotek och en innergård.
I den lyxiga delen finns också åtta rum och ett teaterrum. Tjänstedelen består av ett förre detta stall som bildar en sluten gård och som för närvarande används som lager och garage men är också en vaktmästarbostad med terrass.
I anslutningen till slottet i Piemonte finns en 1500-tals byggnad som nyligen har renoverats och används för gäster. Den består av tre strukturer som bildar en stor gård och har tolv rum med badrum, inredda med antika möbler, ett vardagsrum med öppen spis, en frukostmatsal och en del med kök, skafferi, toaletter och lagerutrymmen.
Ett kök, ett vardagsrum med öppen spis, en matsal finns för gäster.
I källarvåningen finns möjlighet att bygga flera rum, som ett spa medan en del är avsedd för vinkällarna.
Denna lyxegendom har en 19 hektar stor mark uppdelad mellan en gammal park med högra träd, små vägar, häckar, en vacker pool och tomter runt gården.
Tack vare de arkitektoniska förändringarna och det perfekta skicket innebär att  egendomen fortfarande idag är en av de vackraste slotten i Italien.
Tekniska detaljer Region: Piemonte
Kommun: Mellan Turin och Alessandria
Zon: Casal Monferrato

Typ: slott till försäljning- Slott i Turin
Bostadsyta: 5962 m2
Tomt: cirka 19 hektar

Slottet: 4407 m2 + 4 hektar park och skog
Gästavdelning: 1357 m2 + 700 m2 gård
Lantgård: 198 m2 + 15 hektar mark

Uppvärmd pool
Tennisbana
Kapell
Teaterlokal
Vinkällare för vinproduktion
Möjlighet till helikopterplatta

Piemonte- Casal Monferrato: Alessandria 45 km- Turin 56 km- Genova 124 km- Milano 105 km- Golf Club "Il Golfino" 10 km- Flygplats Turin 61 km- Termalbad 50 km- Utfart Motorväg: utfart Casale Monferrato Nord 12 km


Rif: 2339
Pris: Från 5M till 10M

villor i Turin

lägenheter till försäljning
prestigefulla hus

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Alessandria

Detta underbara slott till försäljning grundades i mitten av 1200-talet av Lega Lombarda med en specifik avsikt att inta en strategisk position och hindra markisen av Monferrato Guglielmo il Vecchio, släkt och anhängare till Federico I "Barbarossa" och som tillsammans med Milano blev en symbol för longobardernas uthållighet. Inledningsvis tog staden namnet "Civitas Nova" och senare smeknamnet av Barbarossas kejsare "Alessandra della paglia", detta smeknamn påminner oss om att år 1174 under den legendariska belägringen av kejsaren var taken på husen gjorda av halm, det italienska ordet "paglia".
Byarna nära staden Piemonte byggdes och stärkte staden på stranden av Tanaro i Borgo Rovereto. Barbarossa belägrade staden förgäves och när hans besegrade trupper drog sig tillbaka uppkallades staden efter påven Alexander III, som var beskyddare av förbundet. Senare blev den en del av riket och fick namnet "Cesarea" under en kort period. 1198 blev Alessandria en fri stad i Piemonte, följdes av hertigdömet Milano och 1348 kom att härska under Visconti, Sforza och spanjorerna. Erövrades av prins Eugenio 1707 och såldes 1713 till Savoia som gjorde att staden blev en viktig strategisk plats i Piemonte.
Går tillbaka till perioden "Cittadella" som är en av största exemplen av militär arkitektur i Italien på 1700-talet och bland de viktigaste i Europa. Den utvidgades av kung Vittorio Amedeo II och från och med 1728 fortsattes hans arbete av sin efterträdare Carlo Emanuele III och avslutades av generalerna Marescot och Chasseloup. Väggarna förstärktes i mitten av 1800-talet.
Vad som är slående av Cittadella i denna stad är den stora muren i hexagonal form med en omkrets av 3 km och med utskjutande bastioner. Det mest intressanta arkitektoniska komplexet är det stora torget på 30.000 m2 där det finns massiva och strama rektangulära byggnader från 1700 och 1800-talet.
När man beskådar 1700-tals strukturen i Alessandria som utvidgades 1859 och vittnesmål från den typiska militära 1800-tals historien kan man inte tänka sig något annat än att det måste ha varit en stor fästning som kunde stå emot flera belägringar. 
En fästning som nu är en respektfull stad och är en plats med många underbara lyxvillor och prestigefulla slott.