Spektakulär Egendom Med Swimmin Pool I Val D'orcia | Lionard 

Spektakulär egendom med swimmin pool i Val D'Orcia

full screen
62 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I ett utmärkt läge i Sienas charmiga landsbygd finns det denna härliga, prestigefyllda villa till salu.
Detta raffinerade komplex består av en huvudvilla och två uthus och mäter 800 m2 totalt.
Bottenvåningen i denna eleganta huvud gården är hem för en spektakulär hall med travertin valv och valv i en mycket utsökt och raffinerad stil. Ett kök, sju sovrum och några badrum slutför det som säkert kan kallas en sann drömvilla. Denna fastighet har sällsynta och ädla arkitektoniska element och har mästerligt utformats och möblerade.
Tolv hektar park, odlad mark och olivlundar omger fullständigt detta lyxkomplex, och erbjuder underbara landskap av frodigt och välskött natur. Vissa typiska cypresser och ett stort antal växter som blommar i olika delar av året är kantade på sidan av denna egendom.
Detta rymliga gröna område har också en ädel och oemotståndlig swimmingpool av svart marmor.
Denna fastighet omgiven av Val D'Orcias underverk är perfekt för dem som vill njuta av de många attraktionerna som erbjuds av detta mycket charmiga och exklusiva område. Stora områden och ett intimt sammanhang betyder att denna egendom kan användas både som ett privat hem eller omvandlas till en charmig och ojämförlig turistboende utväg.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Siena
Område: Val D'Orcia

Typ: lyx gård

Inre yta: 800 m2
Yttre yta: 12 ha

Villa
2 uthus
Simbassäng
Parkera
Grunder
Olivlund

Siena 52 km - Siena Flygplats 74 km - Trasimeno-sjön 31 km - Arezzo 52 km

Rif: 3328
Pris: Från 2,5M till 5M

Lyxfastighet

Prestigefylld egendom
Lionard lyxfastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Val D'Orcia

Siena är en känd stad i hjärtat av Toscana och är en av de mest populära och älskade destinationerna i regionen. Världsberömd för sitt stora konstnärliga, kulturella, natursköna och historiska arv, är Siena också känd för sin Palio, som är en hästkapplöpning genom Piazza del Campo.
År 1995 heter det historiska centrumet av Siena ett UNESCO världsarvslista för sin charmiga skönhet. Det finns många religiösa och civila byggnader av stort intresse här, som katedralen, kyrkan San Domenico, kyrkan San Francesco, Basilica dell'Osservanza, Palazzo Bargagli, Palazzo Bichi Ruspoli och många andra.
Det finns faktiskt många prestigefyllda villor och fristäder på Sienas territorium. Vissa är belägna i stadens centrum och i de närliggande byarna i Chianti-regionen, de är idealiska platser där lyx förenar värmen i familj och tradition. Dessa områden är perfekta för alla som vill ha skönhet och lyx utan att offra den lugn du kan njuta av i dessa länder.