Toscana Villa Till Salu Nära Arezzo | Lionard 

Toscana villa TILL SALU nära Arezzo

48 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Ligger i ett soligt och spektakulärt läge, denna vackra villa i Toscana, nära Arezzo, är till salu. Med totalt 820 - M², detta tre våningar (plus en vindsvåning) fastigheter till salu, byggdes i slutet av 1700-talet. Den ocra färgade fasad, med exponerade stenar på den nedre delen av ytterväggar, ger denna villa i Italien Till salu en känsla av elegant förtrogenhet.

En vacker trädgård med en fantastisk pool, omger denna villa i Toscana, skapa en lugn och avkopplande oas. Statyer och lusthus i denna minutiösa trädgård, ger en känsla av adel och oöverträffad förfining, skapar en stilistisk kontinuitet mellan formerna i det inre av Villa och dess fantastiska exteriör. Den frodiga vegetationen i den toskanska Hills är synliga från trädgården och du kan njuta av fantastisk panoramadärifrån. Fastigheter till salu i Toscana Hills vanligtvis har väl tagit hand om trädgårdar eller parker.

Det finns en två hektar Olive Grove på grund av den vackra toskanska Estate till salu, förstärka den typiska toskanska karaktär återfinns i Lyx egenskaper i området och bidra till familjen atmosfären inneboende i denna villa i Italien. Interiören i lyxvilla är utmärkt och innehåller gamla sten eldstäder, utformad och gamla terrakotta golv, välvda fönster, elegant och värdefulla möbler, tak med synliga träbjälkar, viktiga statyer och fina smycken. Alla dessa faktorer bidrar till att skapa en mysig ändå elegant atmosfär.

Det är en oberoende 70 m² uthus som åtföljer denna fantastiska toskanska Estate till salu.
Tekniska detaljer
Region: Toscana
Stad: Arezzo
Område: Arezzo

Typ: Tuscan Villa - Villa till salu

Inomhus: 820 - M²
Exteriörer Yta: Över två tunnland

1700 s Manor
70 - M² Uthus
Simbassäng
2 Acre Olive Grove


Toscana - Arezzo: Cortona km 36 - Città di Castello km 41 - Firenze km 80 - Perugia km 91 - Golf Club Casentino km 22 - Aero Firenze km 101 - Autostrada: uscita Arezzo km 18.
Rif: 0604
Pris: € 5.000.000

Italienska Real Estate

Villa Till salu Arezzo
Lyxhus i Italien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

arezzo

Historien om Arezzo, en viktig stad i Toscana, präglas av stunder av stor prakt men även av andra perioder av negativitet. Sitt ägande passerade ur händerna på de rikaste och mest inflytelserika adliga familjer i tiden, i händerna på en annan. Stadens storhetstid var i det sextonde århundradet, århundradet där de grundläggande artister som Giorgio Vasari (som bland annat lämnat viktiga arbeten som Palace of loger) gjort betydande bidrag i rendering Arezzo ett viktigt kulturellt och konstnärligt centrum.

Idag staden är älskad för sina historiska artefakter och strukturer, det obestridliga vackra landskapet, varifrån många typiskt toskanska lyxvillor uppstår.