Toskanska Bondgård Till Salu Nära Florens | Lionard 

Toskanska bondgård till salu nära Florens

full screen
45 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna typiska lilla gård till salu är omgiven av den toskanska landsbygden några minuter från Florens.
Den här egenskapen är en charmig bondgård bestående av två separata byggnader, mäter cirka 500 m2 totalt och ser ut som ett typiskt lanthem , eftersom det är helt i sten med röda tegeldetaljer. Vi kan hitta dessa material också inom gården, tillsammans med några underbara utsatta träbjälkar i tak, kaklat golv och steneldstäder. Dessa är alla typiska element i den toskanska landsbygdstraditionen.
Denna villa till salu är hem för totalt åtta sovrum och sex badrum; Det finns också några bekväma vardagsrum med eldstäder, fullt utrustade kök och vardagsrum för att koppla av. Denna gård är för närvarande uppdelad i fem separata lägenheter som lätt kan återföras tillsammans.
Utanför presenterar Florens landsbygd sig i all sin skönhet, med färger och dofter som förändras under hela året. Denna egendom är omgiven av sina egna grunder, som mäter cirka 31 hektar och omfattar sträckor av olivlundar och skogar. medan bredvid fastigheten finns en swimmingpool med perfekt sol exponering och total integritet som ges av de höga träd som omger det.
Denna charmiga toskanska bondgård på bara några minuter från den toskanska huvudstaden och dess tjänster, inklusive flygplatsen och stadens främsta sevärdheter, så att du kan leva detta områdets äkta och äkta tradition.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Florens
Kommun: Pelago

Typ: toskansk bondgård, liten gård

Inre yta: 500 m2
Extern yta: 31 hektar

2 byggnader
8 sovrum
6 badrum
5 lägenheter
Simbassäng
Olivlund

Florens 20 km - Arezzo 70 km - San Gimignano 70 km - Siena 92 ​​km - Pisa 115 km - Livorno 120 km - San Marino 125 km
Rif: 1750
Pris: Upptill 2,5M

gård i Toscana

bondgård till salu
lionard lyxfastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Pelago

Florens , den charmiga huvudstaden i Toscana, har otvivlad skönhet och har många monument och historiska byggnader. Det är också hem för många extraordinära lyxvillor och typiska lanthem beläget i historiska centrum eller på kullarna kring "vaggan till Renässans."
Florens ligger i ett scenografiskt läge, mitt i en bred dal omgiven av kullarna i Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale och Bellosguardo. I detta landskap finns det många lyxvillor och typiska toskanska bondgårdar , men det finns också många periodiska och historiskt prestigefyllda villor.
Det finns flera attraktioner som staden Florens erbjuder: kända torg, historiska teatrar, kända broar och stadens väggar och dörrar.
Den som vill köpa en exklusiv fastighet kan hitta en som passar deras behov i den sublima miljöen av staden Florens och dess charmiga omgivningar.