Tuscan Estate Till Salu | Lionard 

TUSCAN Estate till salu

32 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com

Denna ovanliga egendom till salu ligger på anseende kullarna i Pisa, idealiskt område för framställning av vin, och täcker ett stort område av 415 hektar varav 65 odlas vingårdar som för närvarande producerar främsta vin kontrollerat ursprung, uppskattas över hela världen.

Den inbyggda området finns en total yta på 12.000 m2, varav 1700 är en del av den fantastiska herrgård som går tillbaka till 18thcentury. Andra byggnader är gårdar och källare, som alla har helt återställd.
De levande utrymmen i denna underbara egendom till salu i Pisa är helt strukturerad men också arbetsområden är perfekt organiserat: stallet används för att föda upp den dyrbara Chianina; den gamla sten gjort oljefabriken gör den kalla pressen för gården producerade extra jungfruolja; en naturlig sjö tillåter bevattning av landet; 270 hektar skog för virkesförsörjning. Allt sköts från ett företag komplex som inkluderar lägenheter för personal, källare, lager, kontor, rekreationsområden rum, depåer och tappnings rum, lagerlokaler för jordbruksredskap och maskiner, ett showroom för provningar, en restaurang och en konferenssal.

Denna unika egendom till salu i Pisa är perfekt för dem som vill dra nytta av den underbara typiska landskap och leva det traditionella toskanska livet och dess högkvalitativa produkter.

Tekniska detaljer

gion: Toscana

Provins: Pisa

Typ: toskansk gård

Inre ytor: 12,000 m2

Utvändiga ytor: 415 hektar

65 hektar vinodlingar

7 hektar olivlundar

40 jordbruksmaskiner

390 ek liten barrique fat

429 m2 fat källare

500.000 liter vin i ett år

6-7000 liter olivolja i ett år

1200 m2 källare

290 m2 restaurang

90 m2 mini

Rif: 0896
Pris: € 22.500.000

Toskansk gård till salu

Toskanska villa till salu
Tuscan vinyard egendom

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

PISA

Toscana - Pisa. Toskanska staden av stor betydelse, Pisa tacka för sin berömmelse till den berömda tornet som står i Piazza dei Miracoli, intill Baptistery och katedralen, ett världsarv juveler arkitektur älskad av miljontals turister och av samma italienska landsmän.
Helig plats för många utlänningar som besöker det vackra landet, faktiskt Pisa har också många andra platser av intresse såsom Piazza dei Cavalieri, Lungarno (Medici, Gambacorti Pacinotti, Galilei, Sonnino, Simonelli) klockan Palace, Muda Tower, den medeltida staden (med Borgo Stretto, tornet hus, arabiska marknader och mycket mer), väggar, väggmålning Tuttomondo av den internationella konstnären Keith Haring, Piazza Dante, Piazza Garibaldi, Palazzo dei Medici, och mycket mer.
Nära Pisa finns många byar av stort historiskt och konstnärligt intresse, som omsluter arkitektoniska pärlor och underbara lyxvillor eller bostäder, av stort värde och kvalitet. Dessa egenskaper går ofta tillbaka till renässansen och Medici eller är sanna konstverk, där lyx blandas med elegans Toscana.