Underbar Villa I Comosjön | Lionard 

Underbar villa i Comosjön

48 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com

Villa till salu i Como i det natursköna bakgrund av Comosjön med dess saga charm och litterära arv, finner vi denna fantastiska lyxvilla till salu. Fastigheten, som gjorts i en ren i Liberty stil, med utsikt över sjön och har en privat brygga som kan rymma tre till fyra båtar, en lång brygga för förtöjning av båtar och en boj för förtöjning av de större båtarna.

Fördelade på två våningar, med en extra källare på nivån av dockan, denna lyx villa till salu förvånar betraktaren med sina mjuka och slingrande former, lättade och dekorerade med en underbar balkong som omger denna prestigefyllda egendom. På utsidan hittar vi en pittoresk trädgård, de sublima omgivningarna i Comosjön; insidan av den här egenskapen för försäljning är också fantastisk. På bottenvåningen finns en stor hall, ett stort vardagsrum med en imponerande öppen spis och en mycket unik veranda med utsikt över trädgården, hittar vi också ett bibliotek med en öppen spis, en matsal, ett kök, en studie och en garderob. Alla rum är minutiöst utformad och till fullo återspegla den Liberty stil som präglar hela fastigheten.

På första våningen finns fyra sovrum: varje rum åtföljs av sin egen privata badrum och en balkong med en exklusiv utsikt över sjön. I källaren hittar vi en liten lägenhet, som består av ett kök, skräpkammare, tvättstuga, sovrum och badrum, liksom ingången till bryggan.

Denna lyxvilla till salu har också en stor terrass, i linje med jugendarkitektur av villan, med ett växthus och hisnande panoramautsikt över Comosjön, samt två privata och exklusiva parkeringsplatser som kan innehålla upp till sex bilar.

Tekniska detaljer

Region: Lombardiet

Kommun: Como

Område: Comosjön

Typ: lyx villa-villa sjöar

Inomhus: 600 kvadratmeter

Extern område: 1 hektar mark

4 sovrum 4 badrum

panoramabalkonger

Stort vardagsrum

Matsal

Kök

Studio

Bibliotek

Garderob

Veranda

stor terrass

Liten lägenhet:

Kokvrå

Källare

skrubb

Sovrum

Badrum

2 parkeringsplatser

privat brygga

Brygga

Lombardiet - Como: 2 km - Lecco 30 km - 56 km Milano - Varese 34 km - Lugano 38 km - Monticello Golf Club 18 km - 13 km Spa - Malpensa flygplats 65 km. Pris €: på förfrågan

Rif: 0555
Pris: Från 5M till 10M

Lake Villa

Lake Villas
villa till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Comosjön

Comosjön är en naturlig sjö i Lombardiet, det kommer från djupa flod utgrävningar och det var formad av upprepade istider. Den tredje italienska sjön i termer av yta och den största i termer av omkretsen utveckling, är Comosjön känd för sin karakteristiska inverterad "Y" -form. Prisats i den 19: e talet av de stora romantiska poeter som Alessandro Manzoni, Stendhal, George Gordon Byron, Franz Liszt, är Comosjön en av de vackraste platserna i den italienska landskapet. Om en gång, sjöarna uppmärksammats av poeter, numera detta område har blivit en av de favoritplatser för kändisar från hela världen. Sjöarna är en perfekt miljö för dessa lyxvillor, är både nationell och internationell efterfrågan på sådana egenskaper ökar ständigt.