Underbar Villa Till Salu I Forte Dei Marmi | Lionard 

Underbar villa till salu i Forte dei Marmi

full screen
72 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I Forte dei Marm jag exklusiva Roma Imperiale området finns det denna extraordinära lyxvilla till salu.
Denna nybyggda fastighet ligger bara 700 meter från havet och har en vacker pool omgiven av en exceptionellt privat miljö. Denna fastighet mäter 560 m2 totalt: 340 m2 är över marken medan resterande del är under marken, med självständig tillgång.
Denna lyxfastighet gjordes med den senaste tekniken, högkvalitativa byggmaterial och raffinerade ytbehandlingar, och är också utrustad med ett bekvämt domotiksystem.
På bottenvåningen finns vardagsrummet med en elegant entré, ett stort vardagsrum, en matplats, ett äter kök, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum. Sovrummet, på bottenvåningen, består av fem dubbelrum, alla badrum. På nedre bottenvåningen finns några tvättstugor som ett tvättstuga och ett tekniskt rum; På denna våning finns också ett eget sovrum, ett gym, ett underbart biografrum och ett välutrustat spa med bastu och turkiskt bad.
På bottenvåningen är det möjligt att, tack vare projektet som realiserades under byggprocessen, göra en vacker vinterträdgård.
Runt den här villaen till salu , erbjuder en privat trädgård på 1 540 m2 det nödvändiga utrymmet för avkopplande stunder vid poolen och för trevliga "al fresco" måltider skyddade från den yttre världen, i lugnet i ditt eget hem och några steg från Soliga stränder, restaurangerna, det berömda nattlivet och shoppinggatorna i Forte dei Marmi.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Lucca
Kommun: Forte dei Marmi

Typ: lyxvilla

Inre yta: 560 m2
Extern yta: 1 540 m2

3 våningar
7 sovrum
8 badrum
2 kök
Terrass: 50 m2
Simbassäng
Gym

Lucca 35 km - Pisa 40 km - Pistoia 75 km - Florens 125 km - Siena 180 km - La Spezia 50 km

Rif: 3077
Pris: Reserverad förhandling

Forte dei marmi villor

Lyxvilla
lionard

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Forte dei Marmi är en exklusiv badort i det så kallade Versilia- området och har sitt namn till fortet i stadens centrum och till marmorn som transporterades där från Apuan Alperna och sedan sänds till sjöss.
Under åren har staden blivit alltmer populär, bland annat skådespelare, affärsmän, internationella kändisar och idrottsmän som har valt det som ett favoritmål för sina sommarsemester.
Detta är ett grönt område där lyxiga drömhus är omgivna av trädgårdar i full blomst, några steg från havet. Det är ett avancerat område där du kan hitta lyxaffärer, diskotek och klubbar som är kända över hela världen: Forte dei Marmi är det perfekta resmålet för dem som vill kombinera lyx och natur med glamour och avkoppling och omges av en underbar natur Inställning av grönområden och stränder.
Under de senaste åren har många investerare köpt lyxvillor av stort värde i Forte dei Marmi , så att det toskanska området har ökat sin charm och popularitet.