Underbar Villa Till Salu I Orbetello | Lionard 

Underbar villa till salu i Orbetello

full screen
45 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I Orbetello , på kort avstånd från Argentarios stränder, finns denna fastighet omgiven av nästan 1 hektar natur till salu.
Denna egendom består av en huvud villa, en bekväm ekonomibyggnad för gäster eller personal, och ett bageri, alla fina inramat av olivlundar och cypresser.
De två våningar villa mäter 500 m2 totalt; Bottenvåningen består av ett rymligt vardagsrum och en matsal med stora fönster med utsikt över en stor trädgård, detta rum kan öppnas på sommaren för att skapa en rymlig veranda.
En trappa leder till övervåningen, som är hemma för sovplats. Denna fastighet har totalt sex sovrum och sju badrum och erbjuder tillräckligt med utrymme för att välkomna gäster eller att delas i fristående delar som kommer att innehålla typiska material i den toskanska traditionen.
En trevlig park som mäter nästan 1 hektar omger denna fastighet, vilket ger den integritet och tystnad. Det är hemmet till en härlig pool med ett bekvämt solterrass där du kan njuta av det varma solskenet . Orbetellos underbara stränder ligger bara ett steg bort, det är världsberömda platser för sina landskap och medelhavslandskap.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Grosseto
Kommun: Orbetello

Inre yta: 500 m2
Extern yta: 1000 m2

6 sovrum
7 badrum
Simbassäng
Parkera
Bageri
Uthus

Grosseto 43 km - Tarquinia 56 km - Lake Bracciano 127 km - Castiglione della Pescaia 64 km - Siena 118 km - Rom 153 km

Rif: 3276
Pris: € 2.800.000

Orbetello

Villa till salu i orbetello
Villa i orbetello till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Orbetello

Den toskanska kusten är känd över hela världen och uppskattad för sitt kristallklara vatten och dess typiska, naturliga Medelhavskontext.
Området Grosseto och Ansedonia , och södra delen av regionen i allmänhet, har upprepade gånger tilldelats av Legambiente och Touring Club för det utmärkta bevarandet av miljön och kvaliteten på dess underbara landskap.
Den stora efterfrågan på lyxiga villor och prestigefyllda byggnader i kustområdet nära Grosseto har blivit under de senaste åren, vilket resulterat i nya byggnader, alltid med största hänsyn till miljön, medan de befintliga byggnaderna har renoverats med omsorg och är för närvarande eleganta lyxfastigheter Vid det toskanska havet.