Underbart Hotell Till Salu I Pietrasanta | Lionard 

Underbart hotell till salu i Pietrasanta

full screen
35 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I Pietrasanta finns det här lyxiga boende med boende i en magnifik 1800-tals elegant byggnad med en unik atmosfär.
När den renoverades och omvandlades till ett lyxhotell har denna fastighet behållit sina ursprungliga arkitektoniska detaljer, såsom dekorationer, golv och detaljer om perioden.
Detta flerfasiga hotell till salu mäter cirka 300 m2 och består av nio exklusiva rum, inklusive tre sviter. Dessa rums eleganta och välkomnande stil förstärks av en kombination av traditionella och moderna element, inklusive bubbelpool, bastu och turkiskt bad.
Denna lyxfastighet har också viktiga material som marmor, trägolv, raffinerat gobeläng och antikviteter.
Dess strategiska läge, bara några steg från det historiska centrum, gör det perfekt för dem som vill utforska staden Pietrasanta, Forte dei Marmi och Versilia . Denna gods atmosfär täcker sina gäster i en avkopplande och välkomnande miljö, den perfekta och exklusiva platsen att tillbringa oförglömliga stunder

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Lucca
Kommun: Pietrasanta

Typ: Hotell

Inre yta: 300 m2
Yttre yta: -

9 sovrum
10 badrum
Reception
Matsal

Forte dei Marmi 2 km - Viareggio 14 km - Lucca 35 km - Florens 110 km - Pisa 40 km - Pisa Flygplats 42 km

Rif: 3340
Pris: € 3.600.000

hotell i versilia

hotel forte dei marmi, hotell pietrasanta
hotell till salu i pietrasanta

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Pietrasanta

Denna underbara lyxvilla ligger i Toscana, nära Lucca, en stad med stor skönhet, full av historia och charm.
Lucca är känt för sina drömhem och historiskt prestigefyllda gods, och har bevarat många av dess gamla strukturer som amfiteater, forum och romanska kyrkor.
Lucca var en av de viktigaste medeltida städerna i Italien, vars rika historia och magnifika är fortfarande synlig idag.
Städerna och byarna runt Lucca är också av stor intresse: vissa är nära de apuanska alperna, medan andra ligger nära Versilia kust, ett älskat och populärt kustområde och en av Italiens mest exklusiva platser med pärlor som Forte dei Marmi, Pietrasanta och Camaiore.