Underbart Neoklassiskt Palats Till Salu I Cremona | Lionard 

Underbart neoklassiskt palats till salu i Cremona

full screen
30 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna underbara neoklassiska byggnad till salu ligger i hjärtat av Cremona historiska centrum.
Detta palats till salu går tillbaka till 1700-talet och är resultatet av en transformation som Marquis Antonio , en upplyst aristokrat som älskade musik och konster, önskade en respektabel plats för sina samlingar av målningar, musikinstrument och att hålla möten i Philarmonic Academy.
Detta tvåvåningspalats mäter cirka 3000 m2: På första våningen finns några underbara rum utsmyckade med kupoler och karyater som var där Philarmonic Academy möttes flera gånger; Bottenvåningen behöver helt renovering.
Detta palats är för närvarande under skydd av kulturarvskontoret. Det har totalt 15 sovrum och 14 badrum och används som en plats för kulturella utställningar, konserter, konferenser och evenemang.
Underbara fresker, kofta tak, Murano-glas ljuskronor, fantastiska marmor kolumner och statyer pryder denna exklusiva neoklassiska plats.
Byggnaden har också utsikt över den här innergården, som mäter 200 m2, och är omgiven av en underbar park som mäter cirka 1000 m2.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Cremona
Kommun: Cremona

Inre yta: 3000 m2
Extern yta: 1200 m2

15 sovrum
14 badrum
Inomhus
Trädgård

Milano 95 km - Brescia 56 km - Desenzano del Garda 70 km - Bergamo 100 km - Milano Malpensa Flygplats 150 km

Rif: 3450
Pris: € 4.500.000

historisk byggnad cremona

historiska palatset i Lombardiet
historiska byggnader till salu i cremona

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Cremona

Cremona , en stad i södra Lombardiet, är känd som staden de tre T : turón, Turàs, tetàs
Grundades av Hercules enligt en legend, grundades den faktiskt under den romerska republikens tid och blev snart ett viktigt centrum i Po-dalen, med en amfiteater för spel, ett forum och monumentala termiska bad.
Den viktigaste delen av stadskärnan är den medeltida Piazza del Comune, en fascinerande delad plats som också är hemma för några av Italiens stora medeltida monument såsom katedralen och dess dopfönster, Torrazzo, Loggia dei Militi och Palazzo Comunale.