Vacker Lantgård Till Försäljning I Cortona | Lionard 

Vacker lantgård till försäljning i Cortona

full screen
62 Foto
I Cortona, det viktigaste kulturella centrum i Val di Chiana finns denna fantastiska egendom till försäljning omgiven av de toskanska kullarna. Fastigheten till försäljning består av en huvudbyggnad med två annex helt i sten och används för närvarande som ett lyxhotell. Det som en gång var en bondgård från 1700-talet är numera ett drömhus som är helt renoverad och där man har behållit sina antika detaljer. Med en total boyta på 684 m2 och åtta sovrum som är inredda med de modernaste bekvämligheter för att tillgodose de mest krävande gästerna. Interiören i den typiska toskanska rustika stilen kännetecknas av terrakottagolv, träbjälkar och öppna spisar från 1700-talet. Rummen är raffinerade och elegant inredda för att välkomna gästerna i en varm och familjär atomsfär. I ett annex finns ett äkta spa med bastu, turkiskt bad, badtunna, saltgrotta och en dusch med chromoterapi för att kunna koppla av på det bästa sättet under din vistelse. Ute finns en stor perfekt planterad trädgård på 8.165 m2 med färgsprakande växter, olivträd, en vacker pool med solarium, en relaxavdelning med gazebo, lekrum och grill. Detta är ett exklusivt läge inbäddad i naturen i södra Toscana, ett område som är rik på konst, historia, kultur och tradition.
Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Arezzo
Kommun: Cortona

Boyta: 684 m2
Markyta: 8.165 m2

8 sovrum
7 badrum 
Spa
Biljardrum 
Trädgård
Pool 
Grill 
Lekrum 

Arezzo 30 km – Florens 110 km – Gubbio 70 km – Assisi 70 km 
Rif: 3215
Pris: € 3.800.000

lantgård till försäljning i arezzo

lantgård till försäljning i cortona
cortona arezzo

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Cortona

Historien om staden Arezzo kännetecknas av perioder av stor rikedom. Ägandet gick från hand till hand hos de rikaste och mest inflytelserika adelsfamiljerna på den tiden men staden hade sin största prakt under 1500-talet när viktiga konstnärer som Giorgio Vasari (som vi idag bland mycket annat kan beundra i Palazzo delle Logge) har gjorde Arezzo till ett viktigt kulturellt och konstnärligt centrum som fortfarande finns idag. Denna stad är inte bara älskad för sitt historiska särdrag utan också för sin obestridliga skönhet bland de omgivande landskapen och byarna som den typiska toskanska landsbygden som är uppskattad över hela världen, bland annat för sina underbara lyxvillor och prestigefulla egendomar från den tiden.