Vacker Lyxvilla Vid Lago Di Como | Lionard 

Vacker lyxvilla vid Lago di Como

full screen
47 Foto
I provinsen Como, längs stranden vid sjön finns denna vackra lyxvilla till försäljning. Detta är en bostad från epoken och är nyligen renoverad omgiven av en vacker trädgård. Villan har en boyta på 700 m2 på 3 våningar och har 5 sovrum, 4 badrum och en studio i ett utsiktstorn. Villan har en fristående villa som också är renoverad på cirka 100 m2 där det finns 2 sovrum och 2 badrum, idealisk för upp till 6 personer eller som personalbostad. En vacker vinterträdgård omger denna villa. Villan är omgiven av en 3000 m2 stor och välskött park. Här finns också en stor docka för båtar på 90 m2 med en delvis täckt terrass med utsikt över sjön och en brygga för förtöjning. Den enastående utsikten över Comosjön täcker 180 grader och läget nära stranden ger ett mervärde och ökar prestigen på denna underbara lyxvilla. För den som önskar ett drömhem vid Comosjön kommer att uppskatta alla bekvämligheter, avskildhet och en avkopplande atmosfär i denna charmiga, gamla villa från epoken.
Tekniska detaljer Region: Lombardiet
Provins: Como

Typ av bostad: lyxvilla från epoken

Boyta: 800 m2
Tomt: 3.000 m2

Villan: 700 m2
3 våningar
5 sovrum
4 badrum
Torn med panoramautsikt

Fristående villa: 100 m2
2 våningar
2 sovrum
2 badrum

Docka: 90 km

Lombardiet: Lago di Como- Lecco 25 km- Milano 42 km- Varese 20 km- Monza 32 km- Lugano 20 km- Verbania 40 km
Rif: 1119
Pris: Från 5M till 10M

lago di como

villor vid sjöarna
drömhus i como

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lago di Como

Lago di Como är känt för att vara en av de mest förtrollande och vackra platser i världen. Como är den tredje största sjön i Italien sett till ytan och den djupaste och är känt för sin form av ett "Y". Como har inspirerat många 1800-tals poeter som Alessandro Manzoni och Stendhal, George Gordon Byron och Franz Liszt och representerar ett av de mest suggestiva landskapen i Italien och dess naturarv är fantastiskt. Förr lockades av poeter, idag är Como ett turistmål för italienska och internationella VIPare. Här finns många lyxegendomar som har blivit mer och mer eftertraktade. Det är omöjligt att inte förälska sig i denna plats med sitt behagliga klimat och den vackra naturen och det är av denna anledning som villorna vid sjöarna blir alltmer eftertraktade.