Vacker Villa Liberty Stil Till Försäljning I Salò | Lionard 

Vacker villa Liberty stil till försäljning i Salò

full screen
35 Foto
Vid Lago di Garda med en fantastisk panoramautsikt över det omgivande landskapet finns denna villa i Liberty stil i Salò till försäljning. Egendomen från epoken är från 1900-talet och kännetecknas av sin jugendstilfasad och ett dekorerat torn. Den har en total yta på cirka 550 m2 på tre våningar. På bottenvåningen i villan finns stora ytor som består av ett ljust och rymligt vardagsrum med sjöutsikt, matsal, kök och ett härligt bågfönster där man kan njuta av utsikten mot utsidan eller läsa en bra bok. På övre våningen finns tre sovrum med dubbelsäng, klädkammare och toalett. På andra och sista våningen inne i det förtjusande tornet finns för närvarande en studio som kan omvandlas till ett extra sovrum. Egendomen har kvalitetsmaterial som parkett, marmor, träbjälkar och antika möbler. En trädgård på 4000 m2 omger villan med möjlighet att bygga en pool. Egendomen har också ett annex med en yta på 120 m2. Vid Lago di Garda, i Salò, är denna exklusiva villa till försäljning en utmärkt lösning för dem som älskar sjön och de många aktiviteter som området erbjuder.
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Brescia
Kommun: Salò 

Boyta: 550 m2 
Markyta: 4.000 m2 

3 våningar 
Huvudvilla
Annex 
Torn 
Trädgård 
Möjlighet finns att bygga pool 

Desenzano del Garda 15 km – Brescia 30 km – Peschiera del Garda 40 km – Verona 80 km – Milano 135 km
Rif: 3508
Pris: € 1.950.000

villor vid lago di garda

villor till försäljning vid lago di garda
villa vid lago di garda till försäljning

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Salò

Lago di Garda är den största sjön i Italien och täcker tre regioner, Lombardiet, Veneto och Trentino Alto Adige. En turistdestination "par excellence", med många besökare varje år. Lago di Garda har ett stämningsfullt naturlandskap och kännetecknas av fem förtrollande öar, alla ganska små. Med sitt tempererade klimat tack vare sitt läge är den en idealisk plats att tillbringa sin semester eller för att leva och bo där året om. Här finns många lyxvillor och prestigefulla fastigheter som är byggda speciellt för att möta den stora efterfrågan på marknaden som ser att platser vid sjöarna är de mest önskvärda i Italien och eftertraktade av kändisar.