Vacker Villa Till Salu Vid Comosjön | Lionard 

Vacker villa till salu vid Comosjön

full screen
42 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna moderna villa till salu ligger i ett exklusivt läge vid sjön vid Comosjön.
Denna ena våningen egendom mäter ca 350m2 totalt och har också en källare.
Fastigheten består av en rymlig hall, en matsal, ett kök, fyra sovrum och två badrum. Breda fönster med utsikt över terrassen sträcker sig längs hela fastigheten, vilket ger rikligt solsken och erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningen.
I gårdens utomhusområde finns en bekväm swimmingpool där du kan koppla av på sommar och vår. Det finns också en täckt veranda och ett solterrass där du kan njuta av de varma och heta dagarna medan du försiktigt berörs av sjöens bris.
På bottenvåningen finns hushållsrum, två dubbla garage och två bryggor (den här egenskapen till försäljningens största funktion) för dem som älskar båtar och vattensporter.
Denna lyxfastighet ligger i ett exklusivt läge och bekvämt läge, nära detta världsberömda områdets största attraktioner och platser som besöks av miljontals turister.

Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Como
Comosjön

Inre yta: 350 m2
Yttre yta: -

Typ: Villa

4 sovrum
2 badrum
Terrass
Simbassäng
lakefront
2 dubbel garage
2 bryggor

Como 50 km - Bellagio 25 km - Menaggio 17 km - Lugano 45 km - Lecco 50 km

Rif: 3325
Pris: € 1.800.000

como, menaggio, bellagio

como villa
menaggio villa, bellagio villa

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Comosjön

Comosjön är en naturlig sjö i Lombardiet, som härrör från stora utgrävningar och modelleras av fortsatt glaciering. Det är den tredje största italienska sjön och den första för sin längd av kusten; Det är också känt för sin inverterade Y-form.
Nämnts av romantiska poeter på 1800-talet, från Alessandro Manzoni till Stendhal , från George Gordon Byron till Franz Liszt, är det antagligen ett av Italiens mest charmiga och förtrollande områden. Och om tidigare sjöarna var huvudattraktionen för poeter, är de idag en återkommande destination för den nationella och internationella jetuppsättningen. Det är omöjligt att inte bli kär i detta område och dess unika klimat och charmiga, färgstarka och trevligt doftande landskap, vilket också är att efterfrågan på villor i detta område alltid växer.