Vacker Villa Vid Havet I Marina Di Massa | Lionard 

Vacker villa vid havet i Marina di Massa

full screen
35 Foto
Med ett exklusivt läge nära havet finns denna historiska villa från slutet av 1800-talet till försäljning i Marina di Massa, designad av den berömda arkitekten Cesario Fellini. Egendomen har en stor park med tallskog och två annex med flera våningar, en på östra och en på västra sidan. Villans arkitektur presenteras som en elegant och central byggnad med tre våningar med en monumental ingång på bottenvåningen med en terrass på kolonner och högst upp med ett tympanum. Byggnaden är också berikad med ett smalt och graciöst torn från vilket det är möjligt att njuta av den omgivande panoramautsikten. Annexen är placerade på sidorna av villan och har olika storlekar. Villan kan lätt förvandlas till ett lyxigt boende tack vare sin arkitektur, storlek och närheten till havet. Inne behöver villan renoveras och kan anpassas av köparens smak och stil. I tallskogen som omger villan finns möjlighet att bygga en pool. Egendomen är en exceptionell raritet på den italienska arkitektoniska och historiska scenen och har en tidlös charm från 1800-talet tillsammans med komfort som moderniteter ger oss. 
Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Massa Carrara
Kommun: Marina di Massa

Typ av boende: historisk byggnad 

Boyta: 2.000 m2
Markyta: 2 hektar 


Forte dei Marmi 10 km – Pisa 50 km – Lucca 50 km - Florens 120 km – Pistoia 88 km
Rif: 3451
Pris: € 4.800.000

villor i massa carrara

villor i marina vid havet
villor vid havet

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Massa

Staden Massa, huvudstaden i provinsen Massa e Carrara, ligger i den nordvästra delen av Toscana, i det frodiga kuperade området mellan Apuanska alperna och Tyrrenska havet där man kan hitta vackra lyxvillor. Var huvudstaden i hertigdömet Massa och mellan 1500 och 1600-talet hade den sin högsta glansperiod med den adliga familjen Principi Cybo Malaspina. Idag är Massa en modern handelsstad, förutom en välkänd badort, som har ett vackert historiskt centrum med kyrkor och renässansbyggnader. Klimatet är milt, livskvaliteten är lika bra som den lokala maten där man kan hitta lyxvillor bland de eleganta och lugna bostadsområdena bara några steg från det kristallklara havet.