Vackert Slott Till Försäljning I Florens | Lionard 

Vackert slott till försäljning i Florens

full screen
Belägen högt över dalen vid floden Arno finns detta vackra slott i Toscana från 1000-talet på 2000 m2 till försäljning. Några kilometer från Florens dominerar denna imponerande bostad vägarna som leder till den prestigefulla toscanska huvustaden. Detta slott har anor från 1000-talet och var i själva verket en fästning som tillhörde familjen Ghibellino och byggdes troligen mellan 1000 och 1200-talet som senare fövandlades till en överdådig villa som har gått från hand till hand bland kända lokala familjer. Det var under 1800-talet som en arkitekt, Adolfo Coppedè, den italienska nygotiska fadern som byggde om fasaden och det gamla tornet, den ursprungliga formen och de tjocka ytterväggarna av sten "filaretto" är fortfarande synliga idag. Inne i det lilla kapellet finns fresker av San Jacobo fortfarande bevarade, ett verk av konstnären Francesco Granacci. Boytan av denna exklusiva egendom är på 2000 m2 och har forfarande bevarat den ursprungliga källaren med källare och en oljekvarn. Förutom huvudbyggnaden finns en stor bondgård som används som ett annex och en ladugård, runt omkring finns en 17 hektar skog och olivlundar. Detta slott är unikt för sin prestige och oberäkneliga historiska och kulturella värde som älskare av konst och historia i Italien kommer att uppskatta som ligger bara ett stenkast från den vackra staden Florens i ett unikt landskap av avskildhet och lugn.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Florens

Typ av bostad: slott i Toscana

Boyta: 200 m2
Tomt: 17 hektar

Privat kapell med fresker
Annex som används som bondgård
Källare
Oljekvarn
Skog
Olivlund

Toscana- Florens: Florens 12 km- Prato 15 km- Pistoia 30 km- Siena 50 km- Lucca 80 km- Pisa 80 km- Bologna 80 km
Rif: 2923
Pris: € 4.000.000

slott i florens

slott i toscana
prestigefullt slott till försäljning

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Florens

Florens, den toscanska huvudstaden med sin odiskutabla charm och skönhet är inte bara staden av monument och historiska byggnader utan också hem för villor från epoken som ligger i den prestigefulla historiska stadskärnan eller bland kullarna som omger "renässansens vagga". Florens ligger mitt i en bred dal, omgiven av kullarna Cercina, Fiesole, Settignano, Arcetri, Poggio Imperiale och Bellosguardo. I detta scenario finns många lyxegendomar och även prestigefulla villor från epoken. Staden Florens erbjuder många attraktioner, monument och palats som de berömda torgen: Piazza della Signoria, Duomo, Santa Croce, San Lorenzo, historiska teatrar som Pergola, Verdi, Goldoni, Niccolini, Pulcini, broar som Ponte Vecchio, Santa Trinita, Ponte alle Grazie, Ponte alla Carraia, murar och portar. För den som önskar köpa en exklusiv egendom kan finna en som passar ens behov i denna underbara stad Florens.