Vackra Villa Till Salu Mount Argentario S Hav | Lionard 

Vackra villa till salu Mount Argentario s hav

full screen
35 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna vackra egendom till salu ligger på den fantastiska och exklusiva Mount Argentario, med panoramautsikt över det klarblå havet.
Den huvudsakliga Villan är spridda över flera nivåer och har en total yta på cirka 300m2; Det finns också ett uthus tillägnad gäster eller personal.
På botten floo finns vardagsrummet, som omfattar ett stort, ljust vardagsrum med stora fönster med utsikt över terrassen, där du kan njuta av det omgivande landskapet. På denna våning finns också ett stort kök som leder till trädgården, en matsal och ett badrum.
På övre våningen finns det sovande området, som är hem till fyra sovrum och fyra badrum.
Denna dröm hem är helt omgiven av en magnifik, 3300 m2 terrasserad trädgård fint planterade med typiskt medelhavsväxter. Det slingrar sig genom typiska gångvägar, stigar och stentrappor.
I själva verket finns det en trappa som leder till den nedre delen av trädgården, där en lyxig och stor swimmingpool har installerats. Villan har också ett underjordiskt garage.
Den privat miljö i direkt kontakt med naturen där denna magnifika fastighet är belägen är en perfekt lösning för dem som vill leva i en lugn plats men också nära till de tjänster och bekvämligheter som erbjuds av stadens centrum och dess omgivande städer.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Grosseto
Område: Mount Argentario

Ryta: 300 m2 ca
Utvändig yta: 3300 m2

4 sovrum
5 badrum
Simbassäng
terrasserad trädgård
Uthus
Havsutsikt
Terrasser: 105 m2
Whirlpool

Grosseto km 50 - Giglio Island km 40 - Rom km 160 - Florence km 200 - Rom Fiumicino flygplats km 150
Rif: 1082
Pris: Från 2,5M till 5M

villa till salu mount Argentario

villa till salu toskanska havet
villa vid havet Toscana

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Mount Argentario

Mount Argentario, en exklusiv och berömda semesterorten område på den toskanska kusten präglas av bergs länder och en hög klippig kust och det är täckt av tät och frodig vegetation: dvärg palmer, Medelhavet buskar, olivträd, vinrankor och fruktträd.
Destination av elit turism sedan tiden för etruskerna och romarna, Mount Argentario idag har underbara lyxvillor och prestigefyllda egenskaper som ställs som ädelstenar i Dream platser.
Med sina kristallklara havet, frodig vegetation och fritidsområden, är Argentario en allt populärare och attraktiv destination för både nationell och internationell elit, perfekt för hosting fantastiska egendomar.