Villa Av Hög Prestige Till Försäljning I Emilia Romagna | Lionard 

Villa av hög prestige till försäljning i Emilia Romagna

full screen
68 Foto
I provinsen Modena finns denna vackra nyrenoverade lyxvilla till försäljning. Detta är en historisk byggnad, byggd i början av 1700-talet och har fortfarande idag kvar sin glans tack vare ett noggrant återskapande av den arkitektoniska strukturen, här har man bevarat de ursprungliga materialen liksom de vackra freskerna som pryder väggar och tak. Denna fastighet består av en villa med två annex som används som bostäder och är symmetriskt placerade i förhållande till den. En vacker park på mer än 7 hektar omger och skyddar fastigheten. Villan har en yta på cirka 1500 m2 på tre nivåer. Den interna strukturen är typisk för den historiska byggnaden med hög prestige med många och stora rum, högt i tak och med en lyxig inredning. Denna del har 16 sovrum, 10 badrum och är perfekt för att rymma många gäster. De två annexen ger ytterligare 1000 m2 yta. Parken är ett mästerverk i landskapsarkitektur, med höga ekar och den italienska trädgården med symmetriska häckar omger den vackra poolen med elliptisk form som ligger på den södra sidan av villan. Inbäddad bland de gröna kullarna i Modena är denna charmiga villa från 1700-talet en verklig oas av lugn och ro som garanterar avskildhet och komfort.
Tekniska detaljer Region: Emilia Romagna
Provins: Modena

Typ av bostad: lyxvilla- historisk villa

Boyta: 2.500 m2
Tomt: 7,45 hektar

Huvudvillan: 1.500 m2
16 sovrum
10 badrum

2 annex: 1.000 m2

Italiensk trädgård
Pool

Modena 10 km- Bologna 60 km- Forlì 140 km- San Marino 190 km- Ravenna 135 km- Rimini 170 km
Rif: 1285
Pris: Från 2,5M till 5M

emilia romagna

historiska villor
modena

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Modena

Modena, i Emilia Romagna är huvudstad i en provins rik på kultur, ett hisnande landskap, lyxfastigheter och gamla traditioner. Staden ligger längs historiska Via Emilia Romana, nära floden Po och Apenninerna. Kännetecknas av stor kulturell vitalitet och rankas bland de mest avancerade städerna i Europa och har en utmärkt livskvalitet och ett ekonomiskt välstånd. I dessa områden hittar du, förutom det exceptionella naturarvet, typiska medeltidsbyar, torg och gamla byggnader, små butiker med lokalproducerade varor som den berömda balsamvinägern. Modena är kopplad till kända personer som tenoren Luciano Pavarotti där Teatro Comunale är uppkallad efter honom men även kända namn från 1500-talet som under århundraden har givit staden ett gott rykte. Idag kallas även staden "bilarnas huvudstad" med kända biltillverkare som Ferrari och Lamborghini för att nämna några. Här kan du hitta ditt drömboende bland de gröna kullarna eller i typiska stadskärnor.