Villa Från 1700-talet Till Salu I Provinsen Venedig | Lionard 

Villa från 1700-talet till salu i provinsen Venedig

full screen
46 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
I provinsen Venedig, på bara en halvtimme från Veneto pärla, finns det denna magnifika villa från 1700-talet till salu. Denna villa med tre våningar mäter cirka 1000 m2 och har en rektangulär plan.
På bottenvåningen i denna fastighet finns vardagsrummet, som innehåller ett ljust och rymligt vardagsrum, två hallar - ett med ett öppet utrymme -, en matsal, en studie och några tvättstugor.
Trappan leder till övervåningen, som är helt hem till sovplatsen, bestående av fem sovrum, tre badrum och några hallar.
Den andra och sista våningen är hem till en oberoende lägenhet med vardagsrum, studie, kök, två sovrum och två badrum. Denna våning leder till en rymlig panoramaterrass med utsikt över den omgivande parken.
Denna fastighet har nyligen renoverats genom att hålla sina särpräglade ursprungliga element intakta, element som fresker, utsatta träbjälkar och statyer från 1800-talet.
Den här fastigheten är omgiven av en stor park som mäter 7 000 m2 där man kan bygga en pool för att njuta av soliga dagar. det har också en 50m2 citron konservatorium.
Denna fastighet är perfekt för dem som letar efter ett lugnt hem omgivet av natur och nära Venedig , en unik stad, full av charm och historia.

Tekniska detaljer
Region: Veneto
Provins: Venedig

Inre yta: 1000 m2
Extern yta: 7.050 m2

7 sovrum
6 badrum
Terrass
Parkera
Lemon vinterträdgård
Tillstånd att bygga en pool

Venedig 30 km - Vicenza 54 km - Caorle 89 km - Trieste 170 km - Bologna 130 km - Milano 300 km

Rif: 0647
Pris: € 1.750.000

villa till salu i Venedig

lyxvilla till salu i Venedig
Villa i Venedig till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Venedig

Denna lyxiga villa till salu ligger nära Venedig, en extraordinär och verkligt unik stad, rik på historia och konst samt i vacker arkitektur, som dess gotiska palats.
Hjärtat av staden är utan tvekan Piazza San Marco med den berömda basilikan som ligger i mitten av torget, färgad med prisade guldmosaik.
Hela provinsen Venedig är känd både i Italien och på andra ställen för det stora antalet lyxiga villor som byggdes under de senaste århundradena i detta område.
Republiken Venedig har i själva verket hela dess tusenårs historia lämnat ett arv av över 5000 villor, autentiska smycken som kan förvärvas.