Villa Från Epoken I Lucca Med Pool | Lionard 

Villa från epoken i Lucca med pool

40 Foto
Inbäddad bland kullarna i Lucca, i ett område med ett vackert landskap och med en mängd historiska bostäder finns denna villa från epoken till försäljning av högt värde. Omgiven av en stenmur och en vägg av häckar och träd syns byggnaden på 900 m2 endast från insidan från den stora gröna trädgården. Det nuvarande utseendet är kubiskt och kompakt med ett centralt plan med sluttande tak daterad till början av 1900-talet när de tre första enheterna slogs samman till en av denna vackra toscanska villa till försäljning.
Det tillhörande annex till denna villa i Lucca är daterad från samma period och används idag som lager och personalbostad. 
Utsidan av denna villa i Toscana till försäljning imponerar med sina egenheter som är typiska för byggnaderna från början av 1900-talet, här finns ingen huvudfasad, alla är lika viktiga. De ljusa, vita väggarna är upplysta och eleganta, de gråmålade ramarna runt fönstren skapar ytterligare en dekorativ effekt.
De tre våningarna inne i villan i Lucca är harmoniskt sammanfogade med en elegant trappa. Alla rum är mycket stilrena, väggar och utsmyckade tak, stora fönster, dyrbara kristallkronor, sofistikerad och elegant inredning, terrakottagolv, dekorationer och stilfulla detaljer, varje detalj och varje hörn ger verkligen prestige till denna magnifika bostad. Utomhus finns en 6800 m2 stor park. Här bland hundraåriga träd, frodiga häckar, färgglada växter, i mitten bland den välskötta trädgården finns en stor vacker pool.
Tillsammans med två gazebo som utgör den perfekta relaxavdelningen ger poolområdet ett extra pluspoäng till prestigen.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Lucca
Zon: omgivningarna

Typ av bostad: villa från epoken- historisk villa

Bostadsyta: 900 m2
Tomt: 6800 m2

3 våningar
Prestigefull inredning
Dekorationer på väggar och tak

Park, pool och en relaxavdelning
Annex med andra utrymmen

Toscana- Lucca: Pisa 30 km- Florens 80 km- Lucca 10 km- Forte dei Marmi 45 km- Golf Club Vicopelago 12 km- Termalbad 20 km- Flygplats Pisa 35 km- Motorväg: utfart Lucca öst 10 km
Rif: 0411
Pris: Reserverad förhandling

historiska residens

bostäder från epoken
lyxegendomar

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lucca

Denna eleganta villa finns i Toscana, i Lucca, en stad av skönhet och rik på historia är kontroversiell: det handlar om en gammal, ligurisk uppgörelse enligt viss historiker men förmodligen tackar man sitt etruskiska ursprung. Lucca är rik på lyxvillor och  prestigefulla fastigheter och har kvar många egenskaper som är typiska från gamla tider som till exempel: amfiteatern, forum och de romerska kyrkorna. Ockuperat av goterna och sedan av bysantinerna och var en av de viktigaste huvudstäderna i longobardo. Under åren så har staden varit i händerna av olika härskare men det som är säkert är att Lucca var en av de viktigaste städerna under medeltiden och dess betydelse och praktfullhet är fortfarande synlig idag.