Villa I Forte Dei Marmi är Till Försäljning | Lionard 

Villa i Forte dei Marmi är till försäljning

13 Foto
I exklusiva Forte dei Marmi, en lyxig semesterort på den toscanska kusten i Versilia, finns denna lyxvilla till försäljning. Villan är omgiven av en 700 m2 vacker park med höga häckar som garanterar total avskildhet. Loggian är dekorerad med bänkar, stolar och bord. De stora fönstren ger en ljus och trivsam atmosfär. Inne är villan finns ett stort och enkelt vardagsrum där möblerna ger en extra klass och stil till lyxvillan. En fin kontrast är det varma och ljusa parkettgolvet och den mörka marmortrappan som tar en till översta våningen som skapar en extra karaktär till lyxvillan till försäljning i Forte dei Marmi. För alla dem som lockas av ett modernt lyxhem är detta en skänk från ovan: närheten till havet och stranden och chica Forte dei Marmi som är en perfekt miljö för denna exklusiva och värdefulla villa i Toscana.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Lucca
Zon: Forte dei Marmi
Vid havet

Typ av bostad: lyxvilla- villa i Toscana
Boyta: 220 m2
Tomt: 700 m2

Rum: 3
Badrum: 4
Stort vardagsrum
Vind
Garderob
Portik

Toscana- Forte dei Marmi: Lucca 40 km- Pisa 45 km- Florens 110 km- Versilia Golf Club 6 km- Flygplats Pisa 42 km
Rif: 2478
Pris: Upptill 2,5M

Prestigefullt hus

villor toscana
Real Estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Forte dei Marmi är en exklusiv semesterort som har fått sitt namn av Forte (fästning) och från marmor som från Apuanska alperna transporterades till kajen sedan sjövägen ut i världen. Forte dei Marmi har under åren fått ett ökat besök av kända personer som skådespelare, mäktiga affärsmän, VIPare, idrottsmän, som har valt denna idealiska plats för att semestra. Även många ryssar har blivit fascinerade av chica Forte dei Marmi och har under de senaste åren köpt sig villor som är belägna i grönskan ett stenkast från havet. Forte dei Marmi är verkligen toppen för den som vill kombinera lyx med natur, glamour och avkoppling.