Villa I Toscana | Lionard 

Villa i Toscana

20 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Inbäddat i en av de vackraste och intressant byn Maremma, erbjuder gården möjlighet att njuta av översikt över en hisnande och underbara landskap som compriends havet, bergen och kullarna. Fastigheten har förvandlats till high end fastigheter och har ett strategiskt läge, eftersom det ligger på plan Saturnia, så att den har förtrollande utsikt. Detta är en gammal och omstrukturerade gård som består av en huvudbyggnad på 250 m2 och en beroendet med en veranda på 95 m2. Den mark som omger fastigheten för försäljning sträcker sig ett hektar och, tack vare sitt läge, det erbjuder en panoramautsikt från havet till golfbanor för slutna termiska bad.
Huvudbyggnaden består av tre nivåer. Bottenvåningen består av två sovrum, ett badrum, ett vardagsrum, ett kök, en matsal och det ger möjlighet att ta koppla av i skuggan av två verandor. Den första våningen i indelad i tre sovrum och två badrum. Beroendet är distribuited på en nivå och består av ett sovrum, ett badrum, ett vardagsrum med ett pentry och det har också en veranda.

Tekniska detaljer Interiros yta: 345 m2
Exteriörer yta: en han

huvudbyggnad: 250 m2
sovrum: 6
badrum: 3
kök: 1
matrum: 1
vardagsrum: 1

dependance: 95 m2
Sovrum: 1
badrum: 1
vardagsrum: 1

plus andra rum ett teknikområde: 5

simbassäng
Arena: en han

Grosseto km 49 - Bolsena Lake km 47 - Florence km 191 - Perugia km 112 - Orvieto km 69 - Saturnia termalbad och Golf Club km 3 - Argentario km 22 - Fiumicino flygplats km 149 - motorvägsavfart: Orvieto avfart: 70
Rif: 0167
Pris: € 1.300.000

Villa Toscana

Italien Fastigheter till salu
Fastigheter Till salu Italien

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Grosseto

Poggio Murella är en by i staden Manciano och det är daterad tillbaka till XVIII-talet. Senare utvecklades tack vare de anhöriga till herdarna som arbetade i Maremma.
Ursprunget till Manciano dateras tillbaka till år 1000 och senare blev en markinnehav av Aldobrandeschi familjen som beordrade byggandet av fästningen som idag är säte för kommunen. Under XIV-talet erövrades av Orvieto och det var under hälen på Orsini familjen Pitigliano, framgångsrikt det blev en del av Storhertigdömet Toscana.
Den historiska stadskärnan, som kännetecknas av en medeltida stil, är rik på monument och byggnader som den stora kyrkan Saint Leonard, där det finns några viktiga konstverk, är ett exempel på bilden som representerar skyddshelgon av staden realiseras av Paride Pascucci . Dessutom staden presenterar Clock Tower, kyrkan Saint Annunziata och Kommunala parken där det finns en staty av Pietro Aldi, en annan lokal konstnär.