Villa Lyxlägenheter Till Salu I Forte Dei Marmi | Lionard 

Villa Lyxlägenheter Till Salu i Forte dei Marmi

34 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Inom området Roma Imperiale, område "vip" i Forte dei Marmi, är nu till salu denna underbara villa. Detta prestigefyllda egendom är spridd över en total yta på 450 kvadratmeter.
Gratis på 4 sidor, är villan till salu omfamnas av en grönskande och blomstrande trädgård på 1600 kvadratmeter, rikt planterade i enlighet med riktlinjerna för en expert landscaper som har valt med kompetens blommor och grönska.
I hoppar den vackra parken av villan omedelbart ögonen den härliga poolen på 90 kvm: enkla, eleganta linjer som smälter väl med den
egensofistikerade villa i Forte dei Marmi . Området gränsar till poolen är fullt möblerade och utrustade, ett badrum utanför, som också fungerar som ett omklädningsrum, är en tydlig "plus" av fastigheten.
90 kvadratmeter täckt verandor omger villan: perfekt som matplats och som vardagsrum, verandor lämpar sig väl för att vara fullt funktionell för både brunch eller en måltid med familj eller för drycker med vänner i en avslappnad och absolut rikedom.
Internt ser hus till salu ingen besviken. På bottenvåningen ett stort vardagsrum, med soffa, TV-rum och öppen spis, ett fullt utrustat kök, ett skafferi, badrum och garderober är sakkunnigt och funktionellt fördelad.
Gå upp för trapporna och fram till första våningen, 4 dubbelrum, alla med eget badrum, avslöjas i all sin prakt och sin elegans och förfining. Rummen är smakfullt inredda och erbjuder kvalitetsmöbler och hög standard på design och kvalitet.
En lyxig lägenhet i anslutning till fastigheten, men med egen ingång, är den idealiska lösningen för att rymma gäster och personal. Utrustad med kök, vardagsrum, ett badrum och ett sovrum med dubbelsäng, har också en studie som säkert kan användas som en ytterligare sovrum.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Stad: Lucca
Zon: Forte dei Marmi

Typ: L uxury toskanska villa - villa vid havet

Inomhus: 450m2 (villa + lägenhet personal)
Exteriörer yta: 1600m2

5-6 sovrum
7 badrum
Dubbel vardagsrum
Matsal
Kök
Tvätt
Skafferi
olika lagrings
Källare

90m2 pool
90m2 täckta verandor murverk
Garage golv och ytterhöljet för bil

Luftkonditionering
Uppvärmning
Internt larmsystem
Kameror i trädgården

Toskana - Forte dei Marmi: 40 km Lucca - Pisa 45 km - Florens 110 km - Versilia Golf Club 6 km - Spa och Spa 40 km - Pisa flygplats 40 km.
Rif: 0536
Pris: Från 5M till 10M

Villor i Toscana

Villor på havet
prestigefyllda villor

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Forte dei Marmi - Toscana

Den lyxvilla ligger i Forte dei Marmi, lyxresort som fått sitt namn till fortet i centrum och marmor från Apuan Alperna som transporterades till kajen och sedan ta sjövägen.
Med tidens gång, har ett växande antal kändisar, VIP, kraftfulla industri, skådespelare, idrottsmän, kunnat bli kär i Forte dei Marmi, som valdes som en gynnad destination för sina semestrar.
Även många ryska tycoons nyligen köpte i Forte dei Marmi, lyxvillor av oändligt värde och prestige, vilket ger plats ännu en touch av charm och exklusivitet.
Gröna zonen, där lyxvillor ofta åtföljs av vackra, lummiga trädgårdar, ett stenkast från havet av Versilia, elit läge tack vare de lyxiga butiker som ligger där och tack vare den världsberömda diskotek och klubbar, Forte dei Marmi är verkligen toppen för dem som vill kombinera natur och lyx, glamour och avkoppling.