Villa Med Pool Till FÖrsÄljning I Toscana | Lionard 

VILLA MED POOL TILL FÖRSÄLJNING I TOSCANA

38 Foto
Denna eleganta lyxvilla med pool till försäljning finns i Pistoia, Toscana. Egendomen har nyligen renoverats och är i ett perfekt skick, ytan är på totalt 500 m2 och innefattar en källarvåning, en första våning och en vind på 20 m2.
På källarvåningen finns ett sovrum, två badrum, ett gym, en vinstuga och ett garage, på första våningen finns ett kök med ett stort vardagsrum, på andra våningen finns ytterligare bostadsutrymmen.
Interiören är linjär och modern med en minimalistisk stil med stor harmoni av ytrymmen och färger. Rummen är mycket stora och ljusa, sovrummen är bekväma och välkomnande som man känner av i hela villan till försäljning.
Utanför finns en mark på 6000 m2, varav 2000 m2 är en grön och välskött trädgård, resterande 4000 m2 är en vacker park med olivträd och en fantastisk pool som är attraktiv många månader om året.
Denna villa i Pistoia erbjuder en vilsam atmosfär som är typisk för den toscanska landsbygden
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Pistoia

Typ av bostad: villa med pool

Bostadsyta: 500 m2
Tomt: 6000 m2

2 våningar plus en vind
Gym
Vinstuga
Garage
6 sovrum
7 badrum
Pool
2.000 m2 trädgård
4.000 m2 park med olivträd

Toscana- Pistoia: Florens 50 km- Lucca 20 km- Pisa 50 km- Forte dei Marmi 60 km- Termalbad 7 km- Montecatini Terme 7 km
Rif: 0984
Pris: € 1.700.000

villa med pool

lyxvilla i toscana
lyxvilla i pistoia

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Pistoia

Staden Pistoia ligger på ett sorts terrasslandskap som har bildats av en sorts avlagringar från floden Ombrone. Även om den ännu inte fanns vid tiden för Hannibals invasion under det andra puniska kriget, fick staden en anmärkningsvärd betydelse tack vare sitt läge på Via Cassia som utvecklade handeln i området. Välståndet i den toscanska staden Pistoia beror till stor del av familjen Lorena och den är fortfarande känd i dag för sin lugna och fridfulla atmosfär, för det gröna, omgivande landskapet och för den allmänna livskvaliten. Området är mycket rikt på lyxvillor som är mer och mer eftertraktade.