Villa Med Privat Tillgång Till Havet I Castiglioncello | Lionard 

Villa med privat tillgång till havet i Castiglioncello

full screen
Underbar lyxvilla i Castiglioncello, belägen på en klippa bredvid stranden är till försäljning. Den säljs helt nyrenoverad enligt ett projekt som har gett den bästa användningen av fastigheten och till behoven hos de mest kräsna kunderna med tanke på material, ytbehandlingar och kvalitet.
Villan är belägen på en exklusiv plats med en världsunik utsikt: det blåa havet och det kristallklara vattnet i det prestigefulla Baia del Quercetano sträcker sig så långt ögat kan nå, orörda stränder och vackra pinjeträd. Vi befinner oss i hjärtat av en av de mest prestigefulla platser i Toscana, som kallas "Tyrrenska pärlan", långt från trafikerade vägar och har behållit sin äkthet som man kan njuta av till fullo i denna fantastiska lyxegendom.
Villan är från 30-talet och har en yta på 450 m2 på tre nivåer och kännetecknas av ett vackert torn vars fönster visar ännu tydligare den magnifika utsikten.
På bottenvåningen finns en elegant studio-bibliotek, en stor matsal och ett kök, en relaxavdelning, en dubbelsalong och två badrum. På första våningen finner vi en svit med dubbelsäng med ett stort vardagsrum och en terrass på 15 m2 med utsikt över havet och ytterligare fyra sovrum, varav ett med ett privat badrum, och två ytterligare badrum.
Det charmiga tornet har ett vardagsrum eller ett eventuellt sovrum med fönster på alla sidor.
En stor fyrkantig trädgård på 1.500 m2 ramar in detta drömhus med en stor uteplats och en relaxavdelning där man kan njuta medan man kopplar av i denna fredliga atmosfär på denna charmiga plats. Här finns det möjligheter att bygga en stor pool med plats för hydromassage och direkt utsikt över bukten. Den privata stentrappan från trädgården leder direkt till stranden där det också finns en privat båtbrygga perfekt för dem som älskar att koppla av och för trevliga båtutflykter.
Tekniska detaljer Region: Toscana
Provins: Livorno
Zon: Castiglioncello

Typ av bostad: lyxvilla

Bostadsyta: 450 m2
Tomt: 1.600 m2

Bottenvåning: dubbelsalong, studio-bibliotek, matrum, kök, relaxavdelning, 2 badrum
Första våning: dubbelsvit med vardagsrum och terrass, 4 sovrum, 3 badrum, ett torn som kan användas, en salong och ytterligare ett sovrum
Privat tillgång till havet
En 20 m2 båtplats vid stranden med tillgång till havet
Möjlighet att bygga en pool (12x5 meter)
Parkering för 4 bilar
Möjlighet att bygga en parkering under tak

Toscana- Castiglioncello: Livorno 20 km- Pisa 50 km- Forte dei Marmi 75 km- Florens 85 km- Piombino 50 km- Flygplats Pisa 45 km
Rif: 0998
Pris: Reserverad förhandling

villor vid havet

villor vid havet i toscana
lionard lyxury real estate

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Castiglioncello

Kallad för "Tyrrenska pärlan", helt omgiven av natur. Castiglioncello är sedan länge ett resmål för eliten i Toscana och har behållit sin äkthet. Det är en gammal etruskisk by som karakteriseras av underbara klippor med utsikt över havet där det ofta finns fantastiska drömhus: lyxvillor som är inbäddade bland vikar och grottor som dyker ner i det kristallklara vattnet. "Tyrrenska pärlan" har en unik charm och dess skönhet har under åren inspirerat konstnärer, författare och poeter men också personer från kultur och nöjesvärlden som Mastroianni och Sordi som tillbringade en del av sina liv och sina sommarsemestrar i underbara bostäder. Castiglioncello har ett milt klimat och ett avundsvärt läge med tanke på landskapet: omgiven av vackra och orörda gamla pinjeträd bland drömhus. Det här är en perfekt plats för dem som vill kombinera relax, kultur och underhållning och bevara lugnet och avkoppling, något som är främmande i storstäderna.