Villa Med Uthus Till Salu I Forte Dei Marmi | Lionard 

Villa med uthus till salu i Forte dei Marmi

full screen
41 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Detta eleganta lyxhus för sal e ligger i ett av Forte dei Marms mest prestigefyllda bostadsområden.
Den här fastigheten ligger bara fem hundra meter från Toscanas vackra hav, omgivet av natur och har en trädgård på 4 000 m2. Dess utomhus är också hemma till en härlig veranda och till en uthus där det är möjligt att koppla av i skuggan och i ditt eget hem.
Denna villa med två våningar till salu byggdes i början av 1900-talet mäter cirka 400 m2 totalt; trevliga vita toner och flera fönster gör varje rum extremt ljusa. Verandaen mäter 30 m2 och leder direkt till en hall och några vardagsrum, ett område som mäter cirka 100 m2 totalt. På bottenvåningen finns också en entré, ett stort kök, en matsal, en garderob och ett extra badrum.
En bred marmortrappa leder till andra våningen, som är hemmet för sovrummet, består av tre dubbelrum med eget badrum, ett annat sovrum med dubbelsäng och ett enkelrum och två stora terrasser.
Utrustad med alla bekvämligheter och den senaste tekniken, är detta drömhem i Forte dei Marmi perfekt för dina underbara sommaruppehåll, men skulle också göra ett perfekt hem året runt, även för en stor familj.

Tekniska detaljer
Region: Toscana
Provins: Lucca
Kommun: Forte dei Marmi

Inre yta: 700 m2
Extern yta: 4000 m2

Huvudvilla: 400 m2
5 sovrum
5 badrum
Utebyggnad: 300 m2

Lucca km 40 - Pisa km 45 - Florens km 110 - Altopascio km 55 - Versilia Golf Club km 6 - Termiska källor och spa km 40 - Pisa flygplats km 42
Rif: 1325
Pris: Från 5M till 10M

forte dei marmi villor

lyxigt hem
lionard lyxfastigheter

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Forte dei Marmi

Forte dei Marmi , på den toskanska kusten, är en exklusiv badort i det så kallade Versilia- området och har sitt namn till fortet i stadens centrum och till den marmor som transporterades där från Apuan Alperna och sedan sänds till sjöss .
Under åren har staden blivit alltmer populär, bland annat skådespelare, affärsmän, internationella kändisar och idrottsmän som har valt det som ett gynnsamt resmål för sin sommarlov.
Detta är ett grönt område där lyxiga drömhus är omgivna av trädgårdar i full blomst, några steg från havet. Forte dei Marmi är det perfekta resmålet för dem som vill kombinera lyx och natur med glamour och avkoppling och omges av en underbar natur inställning av grönområden och stränder.
Under de senaste åren har många investerare köpt lyxvillor av stort värde i Forte dei Marmi, så att det toskanska området har ökat sin charm och popularitet.