Villa Några Meter Från Gardasjön Till Salu | Lionard 

Villa några meter från Gardasjön till salu

full screen
35 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Några steg från Gardasjans underbara stränder, i en hög position med en trevlig utsikt, finns denna lyxiga villa med pool till salu.
Denna villa med två våningar är cirka 150 m2 från stranden och mäter cirka 300 m2. Villan har en oregelbunden fasad prydnad med barsten som byts ut med beige väggar.
På första våningen i denna fastighet finns ett rymligt vardagsrum bestående av ett stort modernt kök och ett ljust vardagsrum med en matsal med direkt tillgång till den yttre verandan med utsikt över trädgården. Vissa trappor leder till övervåningen, där det finns fyra sovrum och sina badrum.
Denna egendom är modern och är utrustad med de senaste bekvämligheterna för att garantera dig en mycket bekväm vistelse.
En frodig trädgård som mäter cirka 4000 m2 omger denna egendom och är hem till en härlig oregelbunden simbassäng med ett solarium, det perfekta stället för att koppla av i friluft. En rymlig veranda med en vedeldad spis är istället den perfekta platsen att ha trevliga måltider med familj och vänner.
Detta områdets mest kända och välutrustade stränder ligger bara en kort promenad från denna fastighet, och det är också möjligt att göra en mängd vattensporter.
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet
Provins: Brescia
Kommun: Manerba del Garda

Inre yta: 300 m2
Extern yta: 4000 m2

4 sovrum
3 badrum
Trädgård
Simbassäng
Porh
Barbeque

Brescia 40,5 km - Mantua 59 km - Milano 125 km - Milano Malpensa flygplats 172 km - Como 172 km - Bologna 181 km - Lugano 200 km
Rif: 3510
Pris: € 2.500.000

villor vid Gardasjön till salu

villor vid Gardasjön
Garda villor till salu

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Gardasjön

Gardasjön är den största italienska sjön och är uppdelad i tre regioner (Veneto, Lombardiet och Trentino Alto Adige).
Det är ett turistmål med hög kvalitet, besökas varje år av miljontals turister. Gardasjön har ett verkligt imponerande landskap där det blåa vattnet i sjön är väl matchat med de gröna böljande kullarna i omgivningen och har 5 små charmiga öar, all hisnande skönhet.
Med sitt tempererade klimat, ytterligare mildrat av massan av vatten i bassängen, är detta verkligen ett idealiskt område, inte bara för semester, men också för att leva året runt. Det finns i själva verket många lyxvillor och prestigefyllda fastigheter byggda för att möta marknadens växande krav, med området runt sjöarna som en av de mest önskvärda i Italien.