Villa Till Försäljning I En Historisk Borg I Lucca | Lionard 

Villa till försäljning i en historisk borg i Lucca

30 Foto
Denna viktiga villa från epoken är idag till försäljning i Toscana med anor från 1700-talet med ett högt och historiskt värde, ligger bara en kort bit från centrum av Lucca. Köpt av Paolina Bonaparte, Napoleons syster i början av 1900-talet. Den har fått sin konfiguration tack vare viktiga tillbyggnader som gjordes under den perioden. Den östra fasaden av huvudbyggnaden omarbetades och berikades med ornament som inluderar "lunetta" och slående mosaik ovanför dubbeltrappan.
Denna egendom består av huvudvillan, en limonaia som idag är en lyxvilla och en jordbruksfastighet där en gång bonden bodde. Här finns också en rektangulär bassäng från 1800-talet som idag har förvandlats till en pool. Höjdpunkten av denna villa är den stora parken gjord av en engelsk arkitekt från 1600-talet. Norr om denna prestigefulla villa till försäljning i Lucca finns en underbar engelsk trädgård som kännetecknas av gamla, slingrande stigar längs sidorna med urprungliga avloppsrör som drenerar avloppsvattnet. Här finns magnifika exempel på vintergröna skogsekar och sekelgamla lindar liksom ginko bilboa och två vintergröna sequoie och verkligen vackra är de stora kamelior som är 12 höga.
Längs den viktiga vägen i trädgården finns ett charmigt lusthus i smidesjärn med ett vackert mosaikgolv.
Till denna prestigefulla villa till försäljning finns ett kallt utrymme bakom skogen, en bassäng med vågiga linjer och resterna av en hjärtformad pool som byggdes speciellt för systern Paolina. Här finns slutligen två mindre italienska trädgårdar, en vid villan och den andra vid limonaia liksom den stora rektangulära bassängen som idag är förvandlad till en pool.

Tekniska detaljer Region: Toscana
Kommun: Lucca
Zon: Lucca

Typ av bostad: Villor i Lucca- Prestigefulla villor till försäljning
Bostadsyta (inne): 2100 m2
Mark: 10 hektar

Lyxvillan: 1000 m2
Sovrum: 6
Badrum: 8
Vardagsrum: 5
Matrum
Kök
Bibliotek

Pool
Växthus

Annex: 300 m2
Vaktmästarbostad: 800 m2

Samt andra utrymmen

Toscana- Lucca: Lucca 5 km- Forte dei Marmi 40 km- Viareggio 20 km- Golf Club 9 km- Termalbad 16 km- Hästkapplöpningsbana 35 km- Flygplats Pisa 40 km- Utfart motorväg: A11, utfart Lucca öst 7 km
Rif: 0434
Pris: Från 5M till 10M

Lyxvilla

Fastighetsförmedling
Prestigefull villa

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lucca

I Lucca finns denna eleganta lyxvilla, en vacker stad som är rik på historia. Luccas ursprung är kontroversiellt: vissa historiker hävdar att staden uppstod som en avveckling av ligurerna medan andra experter hävdar att det var ursprungligen en etruskisk stad. Säkert är att Lucca var en romersk stad från 189 f.Kr. Blev huvudstad i longobardo under 600-talet och senare på 1200-talet utvecklades staden först som en självständig kyrkostat och sedan som republik.
I Lucca finns många lyxiga villor och exklusiva historiska byggnader och staden har hittills behållit sin typiska, historiska atmosfär med massor av attraktioner såsom amfiteatern, forum på piazza San Michele i klassisk stil. Det är tydligt att se den romanska perioden i den gamla staden med stadsmuren, det brukade vara centrum för den politiska makten med Palazzo Ducale och ett religiöst centrum. Ockuperat av goterna och sedan av bysantinerna och blev återigen en av huvudstäderna i longobardo. Staden var då känd som en vallfartsort från Rom till Canterbury på Via Francigena, en viktig transitväg under medeltiden. År 773 besegrades longobarderna och regeringstiden började och samtidigt konsolideringen av den stora textilhandeln i staden som därmed blev känd i hela Europa. Trots pågående rivalitet mellan Guelfi och Ghibellini var Lucca under Castruccio Castracani degli Antelminelli den enda sanna motståndaren till expansionen av Florens och vann slaget vid Altopascio (1325) där han besegrade den florentinska armén ända till stadsmuren i Florens.
Senare blev Lucca en republik och med en intelligent utrikespolitik lyckades staden återigen att spela en betydelsefull roll i Europa tack vare sin silkeshandel och sina inflytelserika bankirer. Fram till ankomsten av den österrikiska monarkin 1799 blev Lucca en självständig republik.